• normal şartlar altında misafirlik dendiği zaman ergen isyanının en seçkin örneklerini gösterecek şahsın, ana-babayla misafirliğe gitmeye aniden sıcak bakmasına sebep olan kızdır. fekat isviçreli bilim adamlarının yıllar süren klinik araştırmalarının ortaya koyduğu acı gerçek; o kızın yüzünün tek bir an bile görülemeyeceği, tut ki görüldü sıfıra sıfır elde var sıfır şekilde götün götün eve dönüleceğidir.
  • eğer yaşıtınızsa tam sizin kızla tanışma anınızda gerek sizin aileniz gerek kızın ailesi olmak üzere tüm aile fertleri bir sessizlik içinde ikinizi izler. yok böyle gerginlik.

    bir gün yine böyle bir durum yaşanıyor. misafirlik bittikten sonra babama gereksiz bir kanka samimiyetiyle ''siz bana bu kızı çakacaksınız anladım ben'' dedim. babam da gereksiz cool bir tavırla ''valla ben mehmet amcanı ikna ederim ama o kız senle ilgilenir mi bilmiyorum '' dedi. götüm gibi kızdı afedersin ama o laftan sonra göt gibi de kaldım afedersin.
  • bu kiz bir akrabanizin cirkin kiziysa ve anne-babaniz sizin bu kizla evlenmeniz icin istekliyse, o misafirlik hic cekilmez. insallah kiz odasindan cikmaz diye dusunursunuz.
  • 8-9 yaşlarındayken biriyle öpüşmüşlüğüm var. birini de gaza getirip soyundurtmuştuk. hey yavrum hey...
  • evin oğlu sokaklarda gezerken gelen misafire hizmet etmek zorunda kalan kızdır. okuldan yorgun bir şekilde döndüğünde bile annesi kapıyı açar açmaz "hemen misafirlerin elini öp." diye uyarılan kızdır. kardeşi bilgisayarda takılırken, misafirlere çay ikram eden kızdır. annesinin sürekli kaş göz hareketlerine maruz kalan kızdır. misafir gelecek diye temizlik yapan, misafir gitti diye temizlik yapan, misafire yatak açan, misafirin yatağını toplayan kızdır. özetle; eve gelen misafirin oğlunu skine bile takmayan kızdır, işi başından aşkındır.
  • yaşça sizden büyükse ve siz o zamanlar 4-5 yaşlarındaysanız, sizinle bildiğiniz evcilik oynayan kızdır. hem de en sahicisinden. o zamanlar otur otur kalk kalk bir halim olduğundan, ne isterse yapardık. yemek yedirirdi bana, saçlarımı tarardı, tuvalete gideceği zaman " odada yalnız bırakamayacağı için " beni de götürürdü yanında, sözüne uyup yaramazlık yapardım şakacıktan(!) döverdi beni falan. sesimi çıkartmazdım hiç, oyun oynuyoruz sözde de ben arada bildiğin dayak yiyorum. neyse ki annemler farketti durumu da bir sakatlık çıkmadan bitti oyunumuz.

    nermin, sen ne manyak bir şeymişsin kızım ya!?
  • güzel bir tespite konu olan kızdır. zira bizim gittiğimiz evlerde de vardı böyle bir şey. sanki ben tecavüzcü coşkun gibi atlayacağım kızın üstüne. cinsel ayrıştırıcılığı en baştan yapıp sonra buna muhalefet etmek böyle bir şey olsa gerek.
  • bir sonraki sene kesinlikle üniversiteye gidecektir.*
  • ben bunlarin bir tanesine aşık olmuştum ya la. esmer güzeli, zarif bi vücut ve gùler yüzlüydü.

    ama o da bana karşı boş değildi kesin. çayımı şekersiz içtiğimi farkedip bir sonraki çayı şekersiz ve kaşıksız getirmişti. demekki meylenmiş bana dimi la sözlük???

    hatta evden en son giderken tuvalet nerde diye sormuştum, ta tuvalete kadar eşlik etmişti bana. hoşlanmasa sadece tarif ederdi adresi. götürmezdi beni bence.

    ah ah ne güzel günlerdi.
  • kendi odanızdan uzakta olmanın verdiği zaaflık durumunuzdan mı, annelerin ve babaların görüşüyor olmasının getirdiği sıcaklıktan mı bilinmez,
    çoğu kez kendini hayli yakın hissettirecek ve bazen de uzun sürecek bir aşkı içinize gömecek bir evin kızıdır.
    görsel olarak ifade edilmiş midir bilinmez ama, yazıya dökülmesi denenmiş* bir durumun içinde bulunduğu kızdır.

    "çok küçüktüm, bir gün annem arkadaşlarından birine misafirliğe giderken beni de götürdü.
    evin ben yaştaki kızıyla kaynaştık. içimde kıza karşı tarifsiz bir duygu uyanmıştı. oynarken geçen saatlerin farkına bile varmadım.
    kendime geldiğimde birden gölgelerin uzadığını, güneşin yavaş yavaş çekildiğini ve ayrılma saatinin yaklaştığını hissettim. hüzünlendim.
    kız bendeki değişikliği hemen anladı; yüzüme dikkatle bakarak sordu:

    - sana ne oldu?
    - hiç! üzülüyorum.
    - neden?
    - çünkü akşam oluyor. akşam olunca ayrılacağız.
    kız:
    - boşuna üzülüyorsun, dedi, - bugün akşam olmayacak ki.."
hesabın var mı? giriş yap