• bb kremlerini kullandığım kozmetik markası.

    pul pul olan, fondöten tutmayan ve düzene isyan eden bir cildim var. ucuzdan pahalıya, kalitesizden kaliteliye, maybelline'den, chanel'a kadar her markanın fondöten ve bb kremini kullandım. missha bb krem pullanma ve çatlama sorununu ortadan kaldırdı. kesinlikle denemeye değer. fondöten kullanamayanlara güzel bir seçenek. fiyatı oldukça pahalı. neredeyse yarı yarıya ucuz olmalıydı. ne yapalım el mahkum, alıyoruz.
  • ankara ankamall mağazasından kuru cildime ilaç gibi gelen bir nemlendirici almamla, bu markaya olan aşkım depreşti. hep kuru ciltliydim ama nedense bu kışın çektiğim kadar daha önce sıkıntı çekmemiştim bu kuru ciltten.
    yüzüm resmen döküldü. kesikler oluşmaya başladı kuruluktan cildimde. ki her 2 saatte bir nemlendirici kremler sürmeme rağmen.
    neyse en son aqua serisinden bir krem önerdi ankamall mağazasındaki estetisyen olduğunu söyleyen arkadaş, ve üstüne de bir maske verdi.
    resmen bambaşka bir suratım oldu. kuruluktan kırışan mimik bölgelerim açıldı resmen.
    parası çok demeyin, iki mac ruj almayıverin, burdan cilt bakım ürünlerine dadanın derim.
  • gün içerisinde kendinizi disney prensesi gibi hissettiren ürünlere sahip marka. nasıl bir formülasyondur ki, cildiniz kendisinden daha doğal bir ışıltıya sahip olabiliyor ben anlamadım. signature real complete bb kremini yeni keşfettim, dewy dewy dolaşıyorum ortalıkta
  • daha önce kullanıp çok memnun kaldığım kozmetik firmasıydı. bb kremlerini kullandım ve gerçekten çok memnun kaldım. daha sonra pure beauty markasının bb kremini kullanmaya başladım çeşitli nedenlerden ötürü. geçen ay tekrar missha'ya dönüş yaptım ama bin pişmanım. normalde hiç sorun olmayan yüzüm mayın tarlası gibi. kızarıklıklar, sivilceler... daha önce kullandığımda böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. bir daha asla kullanmayacağım markaların başına yerleşti.
  • ünlü kore markası. 2 yıldır perfect cover bb kreminin 23 numarasını kullanıyorum ve çok memnunum. ama kendimize uygun rengi bulmakta türkler olarak biraz sıkıntı çekebiliriz. çünkü koreliler'in teninde sarı bir ton olduğu için, onların amaçları bembeyaz olmak. biz sürünce hayalet gibi olabiliyoruz maalesef. yüz temizleme jeli, maske ve toniğini de aldım ama maskesinden memnun kalmadım.
  • bir kozmetik ürün markası. cilt bakım ürüleri de var. real complete bb kremleri başarılı. yalnız, fiyat konusuna gelince, adamlar %30 indirim var diyor, kdv hariç fiyat üzerinden fiyat gösterip, onun üzerinden %30 indirim yapıp, sonra da kdv'yi basıyorlar, sonra bi bakıyorsun, o kadar da ucuza gelmemiş.
  • günes kremleri konusunda asmis olan kore kozmetik markasi. ten rengi mac'de nc15 ve daha beyaz olanlar icin alternatif ve icerik olarak fena olmayan bir marka. cilt bakim konusunda da korelilerin eline pek su dokulmuyor zaten.
  • sivilcelendirmeyen, yağlandırmayan, iz bırakmayan şu güneş kremi efsane olan kore kozmetik markası.
  • yapyagli cildime bile sahane gelen gunes koruyucu time revolution serisinin ureticisi firma. bir de cushionlari var, pudra gibi, bb krem gibi, her sey gibi kullaniyorum, hakikaten basarili.
  • sitesindeki yorumlara kesinlikle güvenilmemesi gereken marka. kesinlikle olumsuz hiçbir yorumu yayınlamıyorlar. eleştiri kabul etmeyen, yorumları manipüle eden, insanları bu yüzden kendilerine uygun olmayan, yanlış ürünlere yönlendiren site çalışanlarına sahip. tuhaf. severek kullandığım ürünleri olmasına rağmen daha alışveriş yapmayacağım bu çakallıkları karşısında. zaten son bir iki aydır ankamall' deki mağzası tam takır, hiç mi stok yenilemiyorlar bilmiyorum. farklı markalara yönelmek lazım.
hesabın var mı? giriş yap