• kore menşeili kozmetik markası. diğer ürünlerini bilemiyorum ama, bb cream aleminde çığır açmış abiler. satış rekorları kırıyor zaten bb'leri.
    (bkz: ben kendim de bundan kullanıyorum ablacım)
    (bkz: vallahi çok memnunum)

    ofişıl sitesi
    kendi sitesinde kargo ücreti yüksek olabiliyor, ebay'in güvenilir satıcılarından almak daha iyi...
  • türkiye'de resmi olarak https://www.misshashop.net/ adresinden satış yapan marka. ben bb kremlerinden aldım, kargo ertesi gün elimdeydi. ofiste deneyen 4 arkadaşım da beğenip isteyince, 4 tane daha sipariş verdim. tüm siparişleri farklı zamanlarda verdim ama hepsi siparişi verdiğimin ertesi günü elimize ulaştı.

    yalnız kredi kartıyla ödeme yapamadım siteden, problem nedir bilemiyorum. ama teslimatta kargoya ödenebiliyor ki bu da aslında kredi kartıyla alışverişten daha iyi zaten.

    özetle sevdik ürünün kendisini de, hızlı gönderimlerini de.
  • hakikaten çok hızlılar. 24 saat geçmeden siparişim elime ulaştı.

    aldıklarım, beğenerek ve severek kullandığım bb cream no : 21, eroinmandan bozma mosmor gözaltım için concear ve duo fibre dediğimiz, mac 187 tarzı bir fırça.

    o fırçanın neresi keçi tüyü anlamadım. bildiğin fare tüyü gibi bir şey. gerçi daha uygulama yapmadım ama yaparsam da memnun kalacağımı sanmıyorum. mac'e o kadar para bayılmak da haklıymışız.
    mac'ten şaşmamak lazım arkadaşım..
  • çok çok övgü aldığını görünce verdim ben de sipariş. gerçi, aylar oldu yeni değil de ancak aklıma yazmak geldi.
    23 no aldım ve fakat biraz koyu geldi yüzüme ama bi açık tonu da çok beyaz gelirdi sanırım. arasını bulmaları gerekir.

    çok da bayılmadım ben buna. kapatıcılığı yok haliyle, hoş yüzümde kapatmamı gerektirecek bi şey de yok o açıdan bir sıkıntı olmadı ama sanırım övgülerden dolayı beklentimi yüksek tutmuştum ondan olabilir memnuniyetsizliğim.
    yazın kullanmak için çok uygun değil, gerçi ben yazın güneş kremi dışında bir ürün kullanmam zaten de. yoğun nemlendirme özelliği yok, yani tek başına nemlendirici yerine geçmez. çok kuru ciltlilere önermem bu nedenle. ama yağlı ya da normal ciltler için parlama yapmadan aydınlatıyor diyebilirim. bu ürünü yeniden alacağımı sanmıyorum ama aynı markanın farklı serilerini belki kışın deneyebilirim. bu arada benim aldığım perfect cover b.b cream'di.
    aynı dönemde mac bb cream de almıştım. ikisi arasında ciddi fark göremedim. missha daha ucuz o kadar.

    edit:
    atıp tutmuşum vaktiyle ama on yıldır makyaj çantamdan da eksik etmedim pc bb cream'i. günlük makyaj için gerçekten ideal. yüzü yormuyor, ağırlık hissi vermiyor.
  • içinde güneş koruyucu, renk açıcı, akne kurutucu, kapatıcı, kırışıklık önleyici ve bilimum hedeyi barındıran fondotenimsi krem. ben misshanın bb kremini dün getirttim bugün kullandım. 8 saattir altına baz kullanmamama rağmen yüzümde bıraktığı pürüzsüzlük hissi ve kapatıcılığı geçmedi çok memnun kaldım, ayrıca yüzünüze ilk sürdüğünüzde rengi koyu gibi duruyor ama dakkasına rengi yüzünüzün rengini alıyor belki bir ton açık bile kalıyor. internette hakkında yazılan pozitif şeylerin gazına gelip spariş etmiştim, çok bir şey beklemiyordum ama şaşırtmadı desem yalan olur.
    türkiye' de bu kremi satılan bir yer bulamadım, anladığım kadarıyla sadece online spariş veriliyor ve getirtebileceğiniz güvenilir bir site olarak burayı buldum bende burdan spariş ettim ;

    http://www.misshashop.net/
    aman ben güvenenmem kart numaramı veremem diyenler için kapıda ödeme seçeneği de sunuyorlar ki sparişiniz gelmesede kaybedecek bir şeyiniz olmuyor.
  • bb cream no 13 ile artık eski fondotenime * veda etme zamanımı getirten marka. fiyat kıyaslaması da 1/3 oranında, e daha ne olsun?
  • super aqua oxygen micro essence peeling dedikleri bir ürünleri var ki şahane. haftada 1 kere yüzünüze sürüyorsunuz, baloncuk baloncuk oluyor sonra ovalayarak çıkarıp ılık suyla bir güzel duruluyorsunuz.

    sonra gelsin bebek poposu kıvamında bir cilt.

    peşin not: çok hassas ciltlerde alerji yapabilir.
  • m shiny adlı ürünlerinden aldım. az önce elime geçti.
    tamam adından anlaşılıyor ne olduğu da, bu bayağa bayağa simli çıktı.

    gece makyajı için çok az bi miktarı fondötenle karıştırılıp kullanılabilir belki. bu haliyle mümkün değil, en azından benim için.
  • dün öğlende verdiğim siparişi 1 saat sonra kargoya veren, daha 24 saat olmadan teslim almamı sağlayan siteye sahip marka. ilk olarak geçtiğimiz haziran ayında aldığım bb cream no 23 her gün kullanmama rağmen daha yeni bitti. hem çok bereketli hem de övgüyü sonuna kadar hak eden bir krem. yıllardır kullandığım, fiyat olarak buna nazaran çok pahalı olan fondötenleri kullanmaktan kurtulmamı sağlamış mucizevi ürün. kullanmaya başladığımdan beri de herhangi bir cilt problemi ile karşılaşmadım. tavsiye edilendir, candır.
  • kuru ciltler için m. vita uygun.
    elbette ki kapatıcılık özelliği yok, sadece renk bütünlüğü sağlıyor.

    edit: tek renk bu krem diğerlerinden farklı olarak. gerçi m.shiny'de tek renk. yani sürünce cildin rengini alıyor.

    edit2: bir de makyaj sabitleyici spreyini kullanmaya başladım. onu da pek beğendiğimi söyleyemem. yazın serinlemek amacıyla yüze ara ara sıkmak için kullanılabilir diye düşünüyorum.
hesabın var mı? giriş yap