• nasıl bir ilacsa ? kokusu idrarınıza ve terinize yansıyor. wc ye çıkasım gelmiyor. yaz günü pastırma yesem bu kadar koymaz.

    bu ilacın sebep olduğu baş ağrısına en etkili hangi ağrı kesici acaba ? tavsiyelere açığım .
  • aşırı saç döken, kahve ile mix yapıldığı zaman çarptıntı yapan bir modafinil. üniversite yıllarında içip içip modiwake ile ayılıp ders çalışırdık sınav zamanları. metilfenidattan farklıdır kendileri.
  • çarpıntı yapmıştı yan etki olarak, tezde bir ara kullanmıştım dikkat eksikliği için.
  • yukarıda da bir yazarın belirttiği gibi artık sadece narkolepsi teşhisi ve raporu olan hastalara verilmeye başlanmış ilaç. hatta doktorlar bu raporu yazarken, benim anladığım, epilepsi raporu da yazmak durumundalar ki sgk ödeyebilsin, eczane de versin. sanırım teşhis numaraları şöyle: g40 g47.4 ve r56.0

    bana dayadıkları antidepresan'ın (cipralex) yan etkisi uyuşukluk ki ben zaten almıyorum onu. fakat bütün hayatım bitmemiş 3 günlük projeler dizgesi olduğu için de çaresiz çaresiz bir ilaç arıyorum. yaşım büyük diye de ritalin benzerlerini yazmıyorlar devlet hastaneleri. dayıyorlar yaygın anksiyete ilacı ve bu modafinil nanesini. şimdi onu da ancak üstte yazdığım haldeysen veriyorlar.

    e çalışamayınca da depresyon bir yere gitmiyor amk. isterlerse okla uyutsunlar, ben hayatımı düzeltebilecek enerjiyi isteği bulamıyorsam ne skime devam ettiğimi sorgulayıp duruyorum.

    kafanıza göre ilaç kullanmayın diyenleri de anlamıyorum kardeşim. sanki doktor etraflıca bir gözlem yapıyor da yazıyormuş gibi. benden sonra bekleyen 86 yaşındaki kurul hastaları ile dolu sırayı hızlıca bitirip yemeğe çıkabilmek için yüzüme bile bakmadan ilaç yazıyor. onu da anlıyorum, işi zor ve hayal ettiği gibi çalışamıyor. ama ben de çalışamıyorum amk. dikkat kesilebilme süremle japon balıkları taşşak geçiyor.

    tanım: treni kaçırmış bir milletin çocuklarına bazen iyi gelebilen ilaçtır.
  • 3 yıl düzenli olarak kullandığım canım ilacım. ödeme listesinden kalktı ve rapor da yazılmıyor maalesef. tam da ihtiyacım olan 3 ay da alamamak koydu. ihtiyaç fazlası olan varsa tekliflere açığım.
  • ilk 5 senede 7 ders verdiğim okulumu bu ilaç sayesinde son 2 senede 35 ders vererek bitirdim.
  • hayvan gibi pahalı ilaç. 190 tl.
  • bir çeşit ilacımsı. psikiyatristim artık antidepresan eksperi olduğumu anlayınca uyanıklık sağlasın diye yazdı. amma velakin bende hiç bir şeye yaramıyor. bir kıpırtı bile yok. sizin yapacağınız ilacın anasını satayım. niye hiç biri bende işe yaramıyor lan? insan değil miyim olum ben?
  • anksiyete yada depresyon da iseniz kullanamk için 7 kere düşünün hastalığı şiddetle artıyor doktor kontrolünde kullanın
  • sürekli kullanmayın çünkü ilaca bünyeniz çabuk alışıyor dozaj arttırmak gerekiyor arttırdıkça yine bünye alışıyor ve bir döngüye girmiş buluyorsunuz kendinizi yapmayın bence. ben ilacı ihtiyacım çok olduğunda kullanıyorum mesela yoğun durmadan çalışmam gereken bir gün olduğunda işe yarıyor yani kısacası uzun vadeli kullanılacak bir ilaç değil gün kurtarıcı bir ilaç ona göre kullanınız bu şekilde kullandığınızda daha yararı oluyor fakat probleminiz ciddi boyuttaysa doktorunuzla paylaşın onun önerisiyle kullanın tabii ki zaten ciddi çok ciddi boyuttaysa probleminiz, bu ilaçtan daha ağırlarını vermiştir.
hesabın var mı? giriş yap