• ilk fragmanı düşen film.
    https://www.youtube.com/watch?v=3fot6vekavq

    aziz'in iyileşme hikayesini izleyeceğiz bu filmde. fragmanı çok güzel görünüyor.
  • fragmanina bayildim. ilki gibi oldukça etkileyici görünüyor.
  • aynı dönemde ki iki kültür farkını bize apaçık göstercek bir filme benziyor. ilk filmle aynı zamanda geçecek gibi, doğunun ve batının inanılmaz farkını görebileceğiz.
  • sabah sabah ofiste tartışmama sebep olmuş film. kadın diyor ki ; ilk filmini izlemiştim. teröristlerin yaşam şartlarını anlatıyormuş. o zorlukları yaşayıp dağa çıkmışlar vs...

    hayata hiçbir iz bırakamayacak tipler çıkmış, kendisi gibi düşünmeyen, hayatı farklı anlamlandıran , yaşadığı acılara çare bulamayan, ötekileştirilmiş hayatlara, kişilere terörist diyor ya. beynimden vurulmuşa dönüyorum. işte bu tipler hep yeni türkiyi'nin tipleri.

    fragmana gelecek olursak yukarıdaki entry'lerde de belirtildiği gibi kültür farklılıklarını, yaşanılan hayatları göz önüne serdiği gibi yine ötekileştirmenin ve değersizleştirilmenin dayanılmaz acısını, buna rağmen iyiliğin ve mücadelenin kazanımlarını gösteren bir film olacak.
  • ilk filmden oldukça etkilenmiş birisi olarak , ikinci film azizin iyileşme sürecinin nasıl olduğunu anlatması sebebiyle çok mutlu etmiştir. fragman muazzam duruyor.

    mahsun kırmızıgül’ü takdir etmek gerekiyor , beyazperdeye geçtiğinden beri belli bir standartı ve kalitesi var. takipteyiz efenim.
  • nerede oğlum "sarı sarı sarı çiçek" diye şarkı yapan adam.

    mahsun bey bu film ile nirvana yapacak gibi duruyor. fragmana hassiktir ya dedim, bakalım filmi dört gözle bekliyoruz.
  • arkadaş ben mucize diye film yapsam insan içine çıkamazdım. adam bir de kalkmış 2'sini çekiyor. gene aynı şeyler olacak. salyalar, sümükler (gerçekçi olacak ya o açıdan), abartılı aslında komik olmayan komiklikler, mahsun filmlerinin olmazsa olmazı yersiz ajitasyonlar... zaten fragmanın iğrençliği ortada. bakalım bu filmde kim kiminle nasıl nerede ne zaman ne şekillerde gerdeğe girecek? ilk film komple bunun üzerineydi çünkü.

    tanım: gitmemek için ilk film olan mucize'ye bir göz atmanın yeterli olacağı film.
  • ilkini geçmiş.
  • aslında mucize filminin devamı olmayan aksine onu tamamlayan ikinci film. ilk filmde eleştirilen noktalar bu defa işlenmiş ve seyircide eksiklik hissi uyandıran 7 yıl gibi bir süreç gün yüzüne çıkmış gözüküyor.

    yukarıda sallayan arkadaşlara önerim: ne olur siz izlemeyin, ulan. gidin "the godfather" izleyip mastürbasyon yapın. bırakın insanların duygularını eleştirmeyi, kendi ruhsuz dünyanızda sürünün.
  • sinematografi yönünden yine başarılı bir mahsun kırmızıgül filmi olacak gibi duruyor. filmleri haricinde hiç sevmediğim ve takip etmediğim bir sanatçı kendisi. ancak yiğidi öldür hakkını yeme. adam filmlerinde hiçbir şeyden kaçmadan sağlam bir ekip kuruyor ve her filmi de bence türkiye standartlarının üstünde oluyor.

    --- spoiler ---

    "sevmek zahmetli iş. bu zahmete katlanamayan, yaşadım desin ama sevdim demesin."
    --- spoiler ---

    fragmanı
hesabın var mı? giriş yap