• ltbs icao koduna sahip havaalanı.
  • telefon: +902527925291
  • koordinatlari;

    36°42´53"n, 028°47´34"e

    pistler;

    01/19 3.000m (9,842ft)
  • iata kodu dlm'dir.
  • ulkemizin en guzel havalimanlarindan bir tanesi kendisi, oldukca ciddi bir ye$il alana sahip ve gercekten ugra$ verilerek cevre duzenlemesi yapildigi her gidi$imde gozume carpmakta. ic hizmetler olarak zaten gereken yeterliligi fazlasi ile saglamasi bir yana bunun di$inda havalimani terminalleri di$inda kalan alanda da hizmet alabileceginiz kafeterya\bufe tarzi alternatifler mevcut ki uzun ucu$lar oncesi terminal icerisinde tikili kalmak istemeyen veyahut aktarma ucu$u yapan yolcular icin bulunmaz nimet tadinda bir cozum olmu$. turkiye'nin goze carpan ve ciddi potansiyele sahip havalimanlarindan bir tanesi. havalanirken ozellikle sabaha kar$i ucu$larda havalanirken omrunuzde gorebileceginiz en guzel manzarayi yakalayabilirsiniz burada, bulunmaktan keyif aldigim tek havalimani sanirim. -bu da boyle-

    airbus a340 - 2005
  • cevre duzenlemesinin guzelliginin ve guzel kalabilmesinin sebebini oldum olasi bunyesinde barindirdigi askeri usse baglami$imdir. yayan havalimaninda dolanirken dikkat etmekte faide var. nereye girdiginize, ne yone gittiginize surekli bakmaniz hakkinizda hayirlisi olur. bunun di$inda marmaris tarafindan dalaman havalimanina dogru giden minibuslere bindiginizde genelde taksiden daha ucuz ucrete (en son 10 milyon vermi$tim) minibus yolcularini indirip sizi terminal kapisina kadar birakabiliyor soylediginiz zaman. bu alternatifi de degerlendirmekte faide var.
  • marmaris ve fethiye bolgesine gelen tum turistlerin ve turizm sirketlerinin kullandigi ama ic hatlari icin yerlilere pek hitap etmeyen havalimanidir.milas havalimanin dalamandan ustunlugu atlas jet ve onur airin yurt ici ucuz tarifelerini barindirmasidir ayrica dalaman havalimani kislari kapanmaktadir.
    bu bolgeye artik kucuk geldigi icin 2004 yaz basinda suan ki kulenin arka tarafina yenisi insaa edilmeye baslanmistir ki bu hem bu havalimanini kullanan turizm sirketleri hem turistler bakimindan cok iyi bir gelismedir. eger yaz aylarinda bu havalimanin da gece saatlerin de bulunacaksaniz kesinlikle yaniniz da sivrisinek kovucu olmasi gerekir yoksa kasinmaya baslasaniz iyi olur.
  • 2 sene once baslayan yeni bina insaatinin bu sene tamamlanmasiyla bu sene kullanilmaya baslayan, eskisine oranla tabii ki daha buyuk ve guzel olan havalimani.
  • muğla yolcuları için milas - bodrum hava alanına göre tercih edilmesi gereken hava alanıdır. bırakın millet bodruma gitsin, size daha sakin, gösterişsiz ve rahat dalaman uçuşları kalsın.
hesabın var mı? giriş yap