• gittikçe artmaktadır. sebebi türklük özelliklerini kaybetmiş olmalarıdır. ingiliz çocukları, amerikan, fransız çocukları cesaret gösterip akdeniz’e geliyor ama bizim muhalif gençler savaşmaktan korkuyor. korkudan hepsi israil yanlısı olmuş. gerçekten büyük rezalet.

    edit: bu korkak tipler iki savunma geliştirmişler bu konu hakkında. birincisi “araplar için neden savaşalım, arap çölünde ne işimiz var?”

    e dünyanın bir ucundan amerikan, ingiliz çocuğu yahudiler için savaşmaya arap çöllerine geldi. demek ki mesele araplar ya da arap çölleri değil. mesele senin korkak olman.

    ikinci savunması “sen git savaş tutan mı var”

    e amerikan, ingiliz çocuğu tek mi geldi? devletlerinin gemisiyle ve ordusuyla gelmedi mi? devlet bana hangi görevi verirse ben hazırım zaten. senin gibi kaçmayı planlamıyorum. senin hayatında vatan, millet ve devlet gibi değerler yok, o yüzden anlamıyor kendine bahaneler uyduruyorsun. savaşmak için hiçbirinize de ihtiyacı yok bu devletin. bu devlet siz olmadan da çıkarlarının gereğini yapar. tarih boyunca hangi türkler savaştıysa yine o türkler savaşır, siz de gider partinizi, konserinizi yapar içkinizi içersiniz merak etmeyin.
  • kendi vatanları söz konusu olduğunda korkmayıp, siktiğimin çöl bedevileri konu olunca “banane aq!” demektedirler. savaşmak isteyene de siktir ol git deme hakkı sonsuz.
  • dedi bordo klavyeli ak-kefenli! gazze'ye gönüllü savaşçı göndereceğiz deseler anasının eteğinin altına saklanacak ilk kişi kendisi olacağından şüphem yok.
  • muhalif gençlerin derdi karı kız ve alkol olmuş durumda. batılı ülkeler dünyayı paylaşıyor bizimkiler içiyor.

    t: büyüktür, çok büyük.
  • araplar için niye savaşayım? siz herkesi kendiniz gibi arapperest mi sanıyorsunuz? (bkz: gazze'ye savaşmaya giden manisalı genç) görüldüğü gibi gitmek isteyen her türlü gidiyor tatava yapmayın, demagojilerinizi kendinize saklayın ve buyurun gidin kıymetli gazzenize.

    edit: bir ay önce bedelli kuyruğuna girip, bize niye 1 ay askerlik yaptırıyorsunuz, 1 ay bizi kışlaya alınca elinize ne geçiyor diye zırlayan tipler savaş çıksa gazze'ye gidecekmiş! biz de yedik. filistinli kardeşleriniz cihat ilan etti daha niye türkiye savaş ilan etsin öyle gideriz diye bahane uyduruyorsunuz.
  • aileden aldıkları eğitim ile alakalıdır. çoğu batılı ülkelere kaçmaya çalışan ve türk olduklarından utanan tiplerden oluşuyor.
  • akp'liler, dinciler, hacı-hocalar ve mhp'liler kaçacak ihale onlara kalacak korkusudur o. haksız da sayılmazlar yani.
  • şehitliğiin yaşının olmadığını fark etmemiş önergeyi ima eden sözde korkudur. gazze'yi "korumaya" bu kadar hevesli olanların bir an önce gönüllü olarak yola çıkması gerekmektedir ki, cesaretleri ile örnek olsunlar.
hesabın var mı? giriş yap