• muhalif olmayan kesimde de gözle görülen nefret türüdür bu. demem o ki, muhalif ya da yandaş olmakla değil, insan olup olmamakla ilgili bir duygudur.
  • yav he he. ne güzel de tespit yapıyorsunuz. muhalifler mi antep'de, urfa'da, konya'da suriyeli dövüyor? senin kalelerin bunlar. artistlik yapıp, algı operasyonu kasmayın. git seçmenine sor bakalım, ne düşünüyor bu suriyeli işgalciler için?
  • ırkçılığa varan nefret. bunların güzel popoları sıcak bir savaş görsün de o zaman göreyim ben. mazlum bir halka sürekli işgalci işgalci diyerek vatan kurtardıklarını zannederler.
  • gittiği ülkede parazitlik yaparsa, sokak ortasına sıçarsa, kadınları taciz edip suç işlerse değil ırkçılık analarını bile bellerler. poposu 1. ve 2. dünya savaşını görmüşler her şeyin en iyisini bilirler tabi.
    sığınmacıya değil, kendi ülkesindeki vatandaşın sorunlarını gidermekten aciz vasıfsızların ülkeye doldurduğu insanlara olan nefrettir. sen önce kendi ülkendeki sefaleti bitir ondan sonra sığınmacı beslersin.
    sığınmacı olmanın bile bir adabı vardır, kaçanların hepsi 20'li yaşlarda kazmalar, çoluğu çocuğu olanlar tavşan gibi sikişip sefaletin kucağına zavallı bebekleri atan barzolar. bir yere sığınmacı olarak gidiyorsan haddini bileceksin. adamlara yemek veriyorsun yere atıyor, para istiyor. bu sığınmacılık değil parazitliktir. bu ülke sırtında parazit kamburu taşıyacak kadar zengin değil, pembe popolu hümanistlerin tuzları kuru oldukları için pek bilmezler ülkenin durumunu.
  • muhalif olmama rağmen böyle bir düşüncem yok
  • muhalif olmayan herkesi ak partili sanmak diye bkz veren zihniyetin düşündüğü saçmalıktır.
    muhalif dediğin kime muhalif? akp'ye mi?
    öyleyse muhalif=karşıt=akp karşıtı.
    şimdi akp karşıtı olmayıp akp'li olmayanlara bir bakalım; bulamadım ya siz?
  • suriyeli sığınmacılardan değil dün trafik sıkıştığında dilendirilen suriyeli çocukların sebebi olanlardan nefret eden dibine kadar muhaliftir. ya da onun popülistlerden nefreti.
    edit: anlamsızlık editi
  • müthiş tespit.

    şimdi koş git evini mülteci ile doldur. onlar da evini soysun, seni dövsün, karına kızına tecavüz etsin.
  • sen niye bu kadar seviyorsun? ucuza ya da bedava çalıştırdığın için mi? ya da iki haneli rakamlar karşılığında fuhuş imkanı bulduğun için mi?

    oy verdiğiniz iktidar yüzünden bu insanların düştüğü insanlık faciası karşında utanacağınız yerde bir de azılı hümanist gibi poz kesiyorsunuz. bu ne arsızlık?
hesabın var mı? giriş yap