• savaş mağdurlarını savaın suçlusuymuş gibi gören, daha ülkeye girdikleri ilk zamanlardan itibaren çığırtkanlık yapmaya başlayan, münferit olaylar sonucu tüm mültecileri hedef gösteren küçük beyinliler. tek suçu balkan göçmeni olmak olan gelinini sevmeyen anneannemin geri zihniyeti ile aynı zihniyete sahip bu insanların düşüncelerine etki edebilmenin bir yolu olmadığını bilmek pek üzücü. mülteci politikalarını eleştirmek başka mülteci düşmanlığı yapacak kadar cahil ve küçük beyinli olmak başka bir şey olduğunu da ekleyelim.

    düzenleme: başlık altında yazılanlar beni haklı çıkarır cinsten (ne yazık ki) münferit vakalardan yola çıkarak tüm kitleyi hedef göstermek yanlış diyorum, adam aşağıda bir vakadan yola çıkarak aynen söylediğimiz gibi tüm kitleyi hedef gösteriyor ve bu girdi yüzlerce fav alıyor. küçük beyinli olmak budur işte. yazık ne yazık bu ülkenin böyle dar beyinlerle dolu olması. ilber ortaylı'nın bile kıramadığı bir cehalet karşısında ne söylesek boş. seviyesizlik cehalet keşke bu ülkede olmasanız keşke bu ülkeyi sevmeseniz.
  • (bkz: yağmacı arapların enkazlarda dalga geçmesi) dolu bkz. hala entegre etmeyi falan düşünen varsa, hala bunların bizim acımızla kederleneceğini düşünen varsa videoyu bi açsın izlesin.
  • hocam sus. milletin canı burnunda sus. allah aşkına başlatma mültecine.
  • rezidanslarda oturup istanbul ve bilimum diğer suriyeli istilasında olan şehirlerin getto mahallesinde oturanların halinden anlamayan tiplerin, küçük beyinli diye adlandırdığı kişilerdir.

    edit: birçok yazarın belirttiğine göre, beyimiz türkiye sınırları içerisinde bile yaşamıyor. buna rağmen türkiyedeki olaylara ev sahibiymiş gibi karışma hakkını kendinde buluyor. eğer bu sitede delirmeden takılmak istiyorsanız bu tarz hümanistlere engeli basarak akıl ve ruh sağlığınızı koruyabilirsiniz.
  • siz niye bu kadar sevip savunuyorsunuz mesela kendi ülkesine hayrı olmayan bu asalakları?
  • edit: başlık sahibi hemen profil resmini değiştirmiş.
    kendi resmi vardı, türk bayrağı koymuş.
    gerçekten hiçbir korkuya benzemiyormuş, vatanını satanın korkusu.
    adam bir de birleşik krallık'tan yazıyormuş. ya hakikaten yorumsuz ya. (bkz: #148973530)

    olum sizin bu milletle derdiniz ne lan!!!
    kaç tane vatandaşımız ölmüş.
    canımız burnumuzda.
    adamlar şu ortamda bile olmadık ibnelikler kovalıyor.
    artık millet bıkmış, tepki gösteriyor.
    sizdeki bu nasıl bir vatan hainliği.
    bir insan kendi milletine nasıl bu kadar düşman olur.
    bir insanın aklına, şöyle bir günde bile milletine laf etmek nasıl gelir.
    siz teröristlerin en büyüğüsünüz.
    siz para için ruhunuzu, şerefinizi geçtim en acılı gününde vatanını milletini gözünü kırpmadan satanlarsınız.
    siz bu ülkenin en büyük düşmanlarısınız.
    şu cümleyi bir de gerçek hayatta bir yerlerde kursan keşke de görsen küçük beyinliyi.
  • bu adamların bu rahatlığından, bu kadar ayrıcalık taninmasindan, yaptıklarından herseyden ötesi kontrolsüz üreyip bigün bu memlekette torunlarımızın azınlık olabileceğinden rahatsız olmuyorsunuz
  • bıktık lan sizin sözde hümanist tavırlar altından arap seviciliğinizden! savaşta kendi ülkesini bırakmış gelmiş insandan da onlara toz kondurmayan zihniyetten de ne beklenir!! canımız burnumuzda zaten kesin sesinizi
  • (bkz: ya bsg)
  • muhtemelen kendisi de mülteci olan bu ve bunun gibi yazarların açtığı başlıklardır bunlar.

    yoksa bizim memleketimizden bu kadar hain çıkması mümkün değil.
hesabın var mı? giriş yap