• magazinel bir aldatma olayı dışında bir takım sorgulamalara da yol açan olay. özellikle bu mecrada bu davranışın 'normal bir eğilim' olarak karşılanması ve böyle değerlendirilmesi irdelenmesi oldukça ilginç geldi. eşini ilk aldatırken yakalanan ünlü murat başoğlu değil. çok daha vahim trajik durumlarda yakalanan görüntülenen de oldu. bu olayı diğer olaylardan farklı kılan bu kadar konuşulmasına değerlendirilmesine sebebiyet veren basit bir aldatma olmasından öte, her iki tarafın da evli olmasından öte içinde ensest unsurlar olması değil midir? madem bu olağan bu durumu niye bu kadar konuştuk?
  • buradaki en önemli ve en çok eleştirilecek olan husus iki kişinin de bir başkası ile evli olmasıdır. olayın bir numaralı mağdurları evli oldukları diğer kişilerdir. kimsenin beraber olduğu kişiye ihanet acısı hissettirmeye hakkı yoktur.

    2. eleştirilecek konu uzaktan teleobjektif ile bu iki kişinin yukarıda bahsettiğim sebeple yasak ilişkisini özel hayata tecavüz şeklinde kayda alıp kamuoyuna yaymaktır. sadece delil olarak çekilmiş olsa idi ve yayılmasa idi sorun yoktu.

    yukarıdakiler ayrı tutulmak üzere, başıma bir şey gelmeyecekse, eğer başkalarıyla evli olmasalar idi biri 50 diğeri 35 yaşında iki insanın beraberliğini aralarında bağ ne olursa olsun kimsenin kınama hakkı yoktur. bu konu üstünde çok düşünerek yazdım bunu, kaç gündür bu konuda kelam etmemiş idim. tabular sebebiyle taşlanmalarını doğru bulmuyorum. tekrar etmek istiyorum, asıl suçları başkaları ile evli iken ilişki yaşamalarıdır. gayrısı onların problemi.

    not: yeğen ile ilişki konusunu kendi payıma kabul edilemez buluyorum. madem savunuyorsun* sen de öyle yapıyorsun diyenlere de kafam girsin.
  • murat başoğlu adanalı ise normal bir durumdur. çünkü orada gavatlık ve swingercılık ata sporudur.
  • kişinin ismi dışında konuya, bir kişinin eşini kendi öz yiğeni ile aldatması şeklinde başlık açılsaydı, daha hoş olurdu diyerek en başa not düşeyim.

    murat başoğlu falan fıstık, tanımam. yiğenini de bilmem. karısını da bilmem. kim oldukları beni hiç ilgilendirmez.

    olaya şu yönüyle bakın: siz bir bireysiniz. sizin bir abiniz var. abinizin bir çocuğu oldu. aranızdaki yaş farkı önemli mi? hadi diyelim önemli. biri 50, diğeri 35 denmiş bir girdide, peki tamam öyle olsun, sen 15 yaşındasın. senin abin var. abinin çocuğu oldu. 15 yaşındasın, bir bebek geldi aileye. mini mini bir bebek.

    bu bebek ile sen bundan 35 sene sonra, evli olduğun halde üstelik sanki burada esas mesele evli olmanmış gibi onun da altını çizelim, evli olmana rağmen, ha bu bebek de büyümüş evlenmiş artık onun da altını çizelim, sen gizli saklı, abinin evladıyla, sen kendi öz yiğeninle, abinin çocuğu olan bir başka bireyle, eşlerinizi aldatma suretiyle birliktelik kuruyorsunuz.

    bu sadece sizi ilgilendirir mi? eh topluma yansımasaydı ilgilendirirdi. ama ensest ilişkiyi topluma yansıtmışsınız bir kere, artık toplumu da ilgilendirir.

    asıl mağdur kim? senin abin.

    sen, kendi abinin biricik evladına, başka bir gözle bakabilmişsin.

    mağdur olan ailendir. komple, ailen.
  • hepiniz bu ahlaksızlarla uğraşırken, zaman ve bu kıymetli mecraya harcarken memleketin çivisi çıkıyor.

    (bkz: erciyes üniversitesi muafiyet sınavı rezaleti)
  • genleri bozulmuş soysuzlar.
  • dr emmet denen yorum yapan şahıs ; daha önce de bu olayı destekleyen normal gören eleştirenlere verip veriştiren yorumlarını gördüm. hasta mısın kardeşim sen. bu toplumu değiştirmeye çalışan değerlerine düşman etmeye çalışan bir sosyal araştırmacı ajan mısın sen. kim para veriyor sana. git işine benim tepemi attırma. aileniz içinde ne yaşıyorsanız kim kime dürtüyorsa sen o normalliğin içinde yaşa. bizden değilsin ve tahammül sınırlarımı zorlama... seni ensest sever seni. çocuğuna erkek kardeşin atlarken aynı sakinliğini koru olur mu. hatta evladına doğum kontrolü eğitimi ver. sizin evde herkes birbirine mi sürtüyor
  • dr emmet adlı kullanıcı; sen öz yeğenine hallen ve burada bize yaz olur mu...ya da git halana teyzene kızkardeşine aç donunu kovalamaya başla.... bunu yap ve yaz bize.. aşığım seks yapmak normal bizde diye ....yorumları bekle sonra.......
hesabın var mı? giriş yap