• michelle williams depresif, tutarsız, her daim aklı karışık marilyn monroe'yu gelmiş geçmiş en iyi performans ile canlandırmıştır. filmi tek başına sırtlamış demek abartı olmaz. bu benzerlik ve enerji için izlenmeli...

    "en çok hatırladığım şeyler onun kucaklaşması,bana olan inancı ve verdiği neşe. onun yeteneği buydu. şimdi onu düşündüğümde, sanırım bu bir rüyanın gerçekleştiği andı. benim tek yeteneğim ise gözlerimi kapamamamdı." colin clark
  • dayak yemeyeceksem eğer vasat bulduğum film. ayrıca marilyn gibi bir kadını aşağılamış bi film de olmuş gibi. benim belgesellerde izlediğim monroe ile bu filmdeki örtüşmüyor.
  • dikkatle izlendiğinde bir monroe portresi çizen film. tüm hayatı anlatılmıyor evet fakat verilen ipuçları, diyaloglar, senaryo vs bize "marilyn monroe bu idi" diyor.

    laf edip boş yapmanın alemi yok, bir filmden bekleneni vermiştir. olağanüstü değil, olağan bir şekilde iyiydi film. sıkmıyor, anlatıyor; baymıyor akıp gidiyor ve nihayetinde kendine hayran bırakan bir monroe hayali ile kalıyorsunuz.
  • 2011 yapımı bir simon curtis filmi.

    "kendisine yüklenmek istenen her şeyden -aptal sarışın, seks bombası...- nefret etmiş ve onca yapaylık arasında biraz gerçek yaşam, biraz içtenlik aramış bir kadındı o... herkesin tırmanmayı düşlediği dorukların anlamsızlığını anlayan ne ilk, ne de son sanatçıydı... marilyn yazgının, sinemanın kendisine yüklemek istediği bir rolü oynamadı ve sonunda o role isyan etti. onun öyküsü, yüzyılımızın gerçek tragedyalarından biridir... ve kitleler, kimi konularda yanılsalar da, kamu önünde yaşanan özel yaşamlardaki trajiği hiç kaçırmazlar. marilyn'in de bu trajedi yüküyle bir efsaneye dönüşmesi kaçınılmazdı. ve öyle de oldu." atilla dorsay / 100 yılın 150 oyuncusu.
  • çok hoş bir filmdi. ah norma keşke o hollywood'dan kurtulabilseydi. güzel bir filmdir. oyuncular da harikaydı.
hesabın var mı? giriş yap