• maliye bakanlığı'nın yeni müsteşarıdır.
  • http://haber.gazetevatan.com/…tesara/454801/7/yasam

    225 bin $ değerinde saat takabilen müsteşar.
    12 yıl boyunca su'ya bile para vermeden aynı performansla çalışırsam bir adet o saatten alabilirim.
    boğazınızdan geçen her lokma haram olsun emi.
  • 225.000 dolar degerinde saat tasiyan maliye bakani mustesari oldugu iddia edilen kisi.
    kimdir/ne ayaktir diye google baktim. belki de daha once ozel sektorde calismistir da bu saati alabilecek maddi imkani vardir diye arastirayim dedim. ahmet yesevi universitesinde mutevelli heyet uyesiymis.

    websitesinde yazan hayati:
    1968 dogumlu istanbul siyasal mezunu. mezun olduktan sonra maliye mufettis yardimcisi olarak goreve baslamis 2003 yilina kadar.
    2003'ten 2005'e kadar gelirler genel mudurlugunde daire baskanligi ve 2005'te gelir idaresi baskan yardimcisi olarak gorev yapmis.

    anlasilan sadece memur olarak calismis. bugun itibariyla (1dolar=1.871 tl) bu saatin degeri 420.000 lira. bu adamin maasi -calismaya basladiginda beri- ortalama 7.000 lira olsun. bu saati alabilmesi icin 60 ay hicbir harcama yapmadan para biriktirmesi gerekir yani bu adamin 5 yillik calismasinin sonucu ancak boyle bir saat alabilir. alamaz demiyorum, belki de gercekten hakkiyla almistir ama bunu bu saat itibariyla aciklamali. benim ailemdeki bireyler gunde 11 saat calisarak gecinmeye calisiyor ve bir yandan da vergi veriyor. benim ailem gibi milyonlarca ailenin hakkini yememeli kimse ve ortada bir iddia var, cok ciddi bir iddia var. bu iddiaya cevap vermeli. yoksa adama derlerki sana birisi bu saati hediye mi etti. hediye ettiyse sen o kisiye ya da kuruma ne gibi kolayliklar yaptim.
    memur maasina zam yapmaya gelince hazinenin parasini pek dusunursunuz de isinize gelince hazine onemli degil midir?
    ayrica thy yonetim kurulu uyesiymis. hani su iscileri grev yapiyor diye kovulan thy'nin. thy calisanlari cok masumane bir hak icin grev yapiyorken kovuluyor, simdi senin akibetin -eger iddialar dogruysa- ne olacak. insallah saat korsandir da kimsenin cani yanmaz, hem bu dunyada hem obur dunyada.

    edit: gazete yalan haber yapmis. aciklama icin tesekkur ederim.
    http://haber.gazetevatan.com/…-ozur/456406/1/gundem
  • marabalar üzerinden geçinen ağa düzenine taş çıkartan adam. rahmetli özal memurum işini bilir derken kast ettiği memur bu olsa gerek. memleketim adına gurur duydum bürokrat dediğin zaten böyle olmalı çulsuz bir müsteşar olacak değildi ya!
  • http://haber.gazetevatan.com/…-ozur/456406/1/gundem

    gazetevatan tarafından düzeltme ve özür yazısı yayınlanmıştır.
  • 7 haziran 2015 genel seçimlerinde miletvekili olmak için bugün itibariyle maliye bakanlığı müsteşarlığından istifa etti. muhtemel bir yeni akp iktidarının olması halinde kurulacak hükümette maliye bakanı, hadi bilemedin plan bütçe komisyonu başkanı olması ihtimaller dahilinde.
  • akp bayburt milletvekili adayı olmuş.
  • kurulacak 64. hükümetin olası maliye bakanı.
  • 64. hükümet maliye bakanı.
hesabın var mı? giriş yap