• batıda tim duncan, kevin durant, anthony davis, steph curry, klay thompson; doğuda jimmy butler, derrick rose, pau gasol, paul george, lebron james şeklinde oy verdiğim organizasyon. kahwi leonard olsa anthony davis yerine onu koyacaktım da göremedim. trolleme amaçlı furkan aldemir, bo mclebb'e falan da oy verilebilir tabi o ayrı mesele. *tamamen romantik ve bir yandan da ciddi oyuncular düşündüm, en azından bu iki grubun maçında şovdan ziyade kazanma arzusuyla dolu bir maç geçerdi.

    prediction sekmesine göre batı 20'ye yakın farkla kazanıyor tabi ama zaten nba'in genel hali de bu şekilde.
  • sanırım çok fazla oy kullanıldıgı için troller pek aktif olamıyor. yao ming vardı mesela çin oylarıyla hep garanti seçilen. yine de yanılıyor olabilirim.
  • vay be yaşlanmışız ha,eskının hıc tanınmış adamı yok be
  • west: curry-westbrook-green-kawhi-griffin

    east: wall-butler-george-lebron-drummond

    şeklinde ilk 5 seçimleri yaptığım organizasyon. en sevdiğim basketbolcu olan cp3 ile westbrook arasında ve griffin-cousins arasında çok kararsız kaldım ama olabildiğince objektif yaklaşmaya çalıştım. keşke herkes bu şekilde düşünse de kobe'yi falan ilk 5'te görmesek...
  • doğu guardları harici hak edene hakkının verildiği bir oylama olmuş şimdiye kadar. doğu uzunlarında en çok hak eden üç isim ilk üç sırada, batıda kobe'yi kenara bırakırsak arkasından gelen durant ve griffin ideal seçimler ve onları takip edenlerin kawhi ve draymond green olması gayet normal bu sezona bakılınca. batı guardlarında, curry ve westbrook'tan daha fazla hak eden yok şimdiye kadar. tek sıkıntı doğu guardlarında ancak o da tamamen popülerarite ile ilgili bir durum. popülerariteden gelen oylar harici 3. ve 4. sırada lowry ve butler var ki ilk beşi esas hak eden isimler onlar. tek şaşırdığım nokta ise detroit'in bu sene yaptığı çıkışta büyük payı olduğuna inandığım reggie jackson'ın ilk 10'a bile girememiş olması.
  • kesinlikle derrick rose isimli cengaverin bulunması gerektiğine inanıyorum. bu iş şov değil mi ? herkesin birbirinin potasının orta yerine koymuyor mu ? bırakın da derrick rose'un turnikelerinden, smaçlarından, asistlerinden mahrum kalmayalım vicdansızlar.
  • kobe'nin son allstarında oylamada ilk sırada olduğunu görünce aklıma direkt jordan'ın 2003teki son allstarı ve ilk uzatmanın son saniyesinde attığı fadeaway basket geldi. mükemmel bir kariyerin son allstarına yakışacak mükemmel bir sondu. tabi jermaine o'neil'ın son saniyedeki saçma sapan faulü olmasaydı. ne küfretmiştim kendisine, şimdi aklıma geldi yine küfrettim. jordan o gün ona ıslak odunla dalmadıysa dua etsin.
  • duncan ve kobe'nin mutlaka olacağına inandığım all star maçı.

    oylama sayılarına bakınca -söylemeden olmaz- aklıma yao ming'li kabus seneler geldi. herif sırf çinli olduğu için kafadan 1. oluyordu da ilk 5 başlıyordu. tamam iyi güzeldi de all star ilk 5 başka bişey. neyse, verdik oyları bekliyoruz maçı.
  • kawhi leonard kardesimizin ilk all star macinda ilk beste baslayacak olmasi muazzam bir olay.

    yuru be kawhi.
hesabın var mı? giriş yap