• dokuzuncu nesil yazar.*
  • #13662309 entrysinde harry potter'ın son kitabına dair spoiler vermiş yazar. ne yazık ki kendisini mesajla uyarmaya kalkınca "x nickli yazar kardeşimize mesaj atamazsınız" uyarısı belirdiği için uyaramadım. kitabı okumadan eskaza bu entryi görsem en hafifinden kalbim kırılacağı için başkalarının o duruma düşmesini istemem. bu da kendisine buradan yaptığım bir insanlığı kurtarma çağrısı olsun.

    edit: (bkz: #13662461) ne demek, her zaman...
  • on numara tartışma üslubu olan yazar. dalga falan geçmiyorum, sabahtan beri kendisinin çeşitli başlıklardaki tartışma entry'lerini okuyorum, haklı ya da haksız orasını bilemiyorum ama bildiğin 'yerinde' ve 'oturaklı' tartışıyor bu yazar. üstüne üstlük üslubu arada sırıttırıyor. tebrik etmek gerek.
  • soy adından etkilenmiş eşcinsel bi yazar. fikirleri ve tartışmaları bilgi alışverişinden ziyade kavga üzerine kuruludur. zaman katili olmak istiyorsanız muhatap olabilirsiniz.
    (bkz: harry potter)
  • eşcinsel değilim, eşcinselliği bir hakaret olarak algılayan biri de değilim, bazılarının bazı kelimeleri algıladığının aksine (o ne demek istediğimi anlar.). kavga etmeyi de sevmem, "ay eşcinseller karı gibi oluyo..." (bkz: #36149301) diyip mesajlaşmalarında dünyevileşmeye karşı çıktığını söyleyecek kadar tutarsız adamların sözüne kıymet verecekseniz muhattap olmayabilirsiniz benimle. onun dışında her insanla muhabbet etmeye açığımdır. soyadımdan kastınız kullanıcı adımdaki ikinci kelimeyse kendisi soyadım değildir. neptün savaşçısı kullanıcı adını ise ay savaşçısı adlı bir animedeki bir karakterden esinlenerek aldım. başka bir sorunuz varsa çekinmeden sorabilirsiniz...
  • en fazla on beş yaşındaki ergen kızları kandırabilecek yalanlara inanmadığında at gözlüklü olmakla suçlanan yazar. (bkz: #36426258)

    bak sana yol da gösterdim. hadi o kadar yalan söylüyorsun, biz inanmasak bile winx club forumdakiler inanır diye. orada da reklam yapabilirsin yani güzel kardeşim...

    ekleme: tabii şimdi böyle çok anlamsız oldu. burada adimi feriha koymadilar diye bir kezban ağlamıştı da gözleri yaşlı. cevap veremeyince kaçmış kıyamam. ona yazmıştım ben onu.
  • ateist olmadığını iddia eder ateistliği savunur,
    eş cinsel olmadığını iddia eder eş cinselliği savunur, bunu tartışan insanlarla kavga eder,
    insanlarla yaptığı özel mesajlaşmaları yayınlar,polemik konusu açar,
    sonra çıkar sen böyle yaptın der,
    cevabını alır,
    sonra çıkar sen orta okullumusun yoksa liselimisin der,
    sonra pis yobaz der,
    cevabını alır,
    ......
    adamın özeti bu,
    yani
    geçiniz
  • iyi kizdir, ornek insandir, keske daha cok neptun savascilari olsa dedirtendir.
  • şakirt değil dindarım.
    (bkz: müneccim boku yemek)
    hak, savunma kavga ederek olmaz. olsa olsa aradaki farklılaşmayı, ötekileşmeyi artırır.
    (bkz: insan olmak)
    insanlık nedir ?
    a.) edebli olmak,
    b.) farklı görüşlere saygı göstermek,
    c.) insanları sevme dürtüsü,
    d.) vicdan sahibi olmaktır.
    e.)hem kendisine, hem de baskasina fiziksel, düsünsel zarar vermemektir.

    sahi siz neyin hakkını savunuyordunuz? zencilerin mi? biz dindarlar bu ülkede onlarca yıldır zenci muamelesi gördük kaçınız bizim haklarımızı savundunuz?
  • mağdurum da mağdurum diye ağlayan şakirdoların kullanıcı adı altına ağladığı yazardır... sen daha insanlıktan nasibini alamamışsın. ulan bu da (bkz: #36149301) mı farklı fikir? insanları aşağılayın sonra biri size çıkıp bir şey diyince ooo ben mağdurum, ben dindarım... sanki dindarlığına bir şey dedik, dinine laf söyledik.

    altına madde madde insan olma adımlarını yazan yazarlara aynı maddeleri saat başı okuyarak hatmetmelerini dileyen yazardır.

    he tamam he zenciler bitsin senin de haklarını savunacam he.
hesabın var mı? giriş yap