• deneme amaçlı bir kere sipariş verdim, baskı kalitesi ve fiyatları oldukça iyi.

    kargo hızı verdikleri süreye uyuyorlar posteri hazırlamaları 2 gün sürdü.

    rulo bir paket içinde gönderiyorlar, paketleme oldukça iyi o konuda güvenebilirsiniz.

    25tl üzeri kargo ücretsiz.

    tek olumsuz yanı fotoğrafları aktarmak biraz sıkıntı problem mi vardı bilmiyorum ama zor gönderdim. genelde 10-15mb çivarıydı bir fotoğrafın boyutu. fazla miktarda fotoğraf göndermek oldukça sıkıntı gibi gözüküyor o sorunu çözerlerse sürekli kullanırım.

    not: 2.siparişimde fotoğrafları sisteme yükleme konusunda bir sıkıntı yaşamadım.
  • diğer benzerlerine göre büyük fiyat avantajına sahip, ancak ürün kalitesi ve gönderim süresinde hiç bir eksiği olmayan fotoğraf baskı sitesi. istanbul'dan saat 14:30'da fotoğrafları yüklüyorum, kayseri'de basılıyor ve ertesi gün saat 11:00'de elimde. üç kez siparişim oldu, birinde bile şaşmadı.
  • fotoğrafçılarda bastıracağınız aynı ebatlardaki fotoğrafı çok daha ucuza bastırabilmenizi sağlayan bir sitedir. deneme amaçlı bir miktar fotoğraf yükledim ama cumartesiden bugüne halen bir ses seda yok. ayrıca sitelerinde kargo takip numarası da yok. maillere de pek cevap veremiyorlar, yoğunluktan herhalde.. ufaktan kıllanmaya başladım ama du bakalım ne olacak

    edit: cumartesi verdiğim sipariş salı günü elime ulaştı. büyük baskılar fena değil, 13x18 lik küçük baskılarda netlik azalmış sanki biraz. bunun dışında, mailime halen cevap yok. sanırım az laf çok iş felsefesiyle çalışıyorlar. memnun kaldığımı söyleyebilirim.
  • grupanya'da kampanyası var,
    200 baskı 46tl , tanesi 23kuruşa geliyor.
  • foto baskı ve album siparişi verdim.kısa sürede hazırlanıp gönderildi.foto baskılar kaliteli olmuş.renkler beklediğimden daha güzel.ancak albümde eksikler vardı.aradım bildirdim.yeniden basıp göndereceğiz dediler.bekliyoruz...son durumu paylaşırım...

    edit 13 kasimda elime yeni ve kendi siparişimden daha üst kalitede bir albüm gonderdiler. sonuç olarak memnun kaldım.
  • baskı kalitesi de, hizmet kalitesi de gayet iyi.
  • kayserinin çıkardığı güzel bir firma.
    kendisi gibi bir firma bulamadım koca istanbul da varsa bile ayı gibi fiyatlarıyla tüketici dövüyorlar.
    oysa burası sitesiyle olsun baskı kalitesi olsun. müşteri ilişkileri felan harika. fiyatlarda çok makul düzeyde.
    web sayfasına belliki baya para yatırmışlar. kendilerini tebrik ediyorum.
  • hizmet kalitesi gayet iyi, bundan 1-2 yıl kadar önce 2-3 kere foto baskı için kullanmıştım, bir kere özel ahşap şase üzerine canvas baskı yaptırdım onda kargo günü biraz gecikti sadece ama üründe sorun yoktu. bunun dışında bir iki kere de bardak üzerine baskı yaptırmıştık arkadaşın doğumgünü için o sınavdan da başarı ile geçti.
  • işini iyi yapan ender firmalardan. gönderdikleri fotoblok kırışmış olarak geldi, muhtemelen kargoda zarar gördü. hemen aradım ve yenisini gönderdiler, üstelik ufak tefek photoshop işlemlerini de yaptılar.
  • aynı gün kargo düsturunu yerine getiremeyen firmadır.
    28 ekim siparişi bugün itibaariyle verileceği söylendi
hesabın var mı? giriş yap