• malum karakter sınırlaması...
    adalet bakanı bozdağ: 14 mayıs akşamı ya şampanya patlatıp sabaha kadar kutlayanlar olacak ya da temiz alnını şükür için secdeye koyup rabb'ine hamdedenler olacak
    tık
  • şampanya patlatanla amk.
  • neden rakı dururken şampanya patlatalım ki? rakı içeriz ohh mis...
  • ikisi de olacak yavrum bebegim benim ikisini de yapacak halk. akp'den kurtulmayi isteyen istedigi gibi kutlayacak.
  • tam olarak bu şekilde kutlayacağız

    "şampanya patlatıp sabaha kadar kutlayanlar olacak" demiş, gitmelerinin sabahlara kadar şampanya patlatarak kutlanacak bir olay olduğunun farkında olmaları şaşırttı. *

    "alnı secdeye değen" insanları sadece sizin partinize oy verenler şeklinde sınıflandırmanız ve kutuplaştırmaya çalışmanız bile din tüccarı olduğunuzun en büyük özeti , ulan dini bile sahiplendiniz o kadar gözünüz dönmüş. sizin gidişinizi alnı secdeye değerek kutlayan da olacak, kadeh kadeh alkol içerek kutlayan da olacak, siz bir şekilde gidin ve bu millete 21 yıldır çektirdiklerinizin hesabını verin de, kutlama kısmını düşünmeyin o bize ait.

    ama ben viski ile kutlayacağım. *

    edit:ekleme.
  • hangi temiz alın?
    ben sizde temiz alın göremiyorum.
    sizin günahlarınızın yanında şampanya abı hayat kalır. söyletme şimdi günahlarınızı, hapse atıyorsunuz sonra.
  • önce o keyfiyete şükredip sonra da kutlama için şampanya patlatmak. az kaldı az…
  • zamaninda fetö elebaşı için hop hop hoplamiş ve çocuk tecavuzlerine "küçüğün rızası" diyerek kılıf uyduran islami beyanı.

    14 mayıs akşamı umariz, senin cocuk tecavuzlerinde rıza arayan islami alnina alnına sampanya patlatmak da bize nasip olur.

    ertesi gün de islami yönetimin etin kilosunu 450 tl yapmasına aldırış etmeden kavurma ve rakı dağıtacağım.

    ulan feto elebaşına toplum önunde yaptigın yalamalardan internet gecilmiyor,daha internete düşmeyen kapalı kapı arkası kimbilir neler var, megri megri diye konfeti temizlemisliginiz var, talibanla inanc ortaklığı açıklamışlikları var, simdiki ittifak ortakları hizbullah, gelip utanmadan insanlara terörist diyor bir de. tam bir islamcı
  • vatandaş şükretti ve inandı 20 buçuk yıldır. birileri de makam araçlarına, londra'daki - abd'deki taşınmazlarına, gemiciklerine, 8-9 basamaklı offshore hesaplarına şükretti zaar..

    valla kim şampanya patlatır, kim sabaha kadar namaz kılar benim umrumda değil. ben başka yığınların kutlama, yas tutma yöntemleriyle ilgilenmiyorum veya dayattığınız, bu sağlıksız düzeni ayakta tutan algıyı önemsemiyorum.

    iktidarınız artık defolup gitmeli. kemal bey'in yetkilerini mantıklı ve cumhuriyet'ten yana kullanarak her türlü tavizi verdiği ortaklarını hizaya çekmesi en büyük temennim.
  • ötv'yi düşürenle
hesabın var mı? giriş yap