• tv'den seyretmiyorum, tekrarını da seyretmiyorum gerek yok.

    ekşide açıyorum başlığını beğenilen performansları ve en kötüler hakkındaki yorumları okuyor ona göre performansları seyrediyorum buna rağmen murat boz'un şımarıklıklarına ve hadise'nin saçmalıklarına tahammül edemiyorum, arkadaş o nedir öyle?

    gökhan (daha önce 7379029272628 defa söylendi) bu işi biliyor adamın en iyi sesi seçmek için bir iyi bir kötüyü eşleştirme derdi yok iyi birşeyler çıkarmaya çalışıyor ve başarıyor. neredeyse düelloları birden fazla izlenecek kadar güzel.

    satırlarıma bir kezban atasözü ile son verirken kendisine * kulağına sağlık diyorum. birinci belli ikinci kim?
  • sevgili gökhan buraları okuyorsa, hani o yanık sesli birkaç kadın yarışmacısı vardı ya onun, işte onlara şu şarkıyı söyletmesini dilediğim yarışma:
    naci en alamo
  • gökhan özoğuz'un katılımıyla popülerliğini 2'ye katlamış ses yarışması. dün akşam acun'un da belirttiği üzere konsepte bu kadar uzak birinin hatta konsepti geçtim, yarışmayı izleyen kitlenin görüş açısına pek girmeyen bir sanatçının kısa sürede kendini bu kadar sevdirmesi çok az görülür bir olay. gökhan gerçekten çok iyi yetiştirilmiş, donanımlı, gerek müzikal bilgisi gerekse genel kültürü ile bu yarışmaya birkaç beden fazla gelen biri. eğlenmesini ve eğlendirmesini çok iyi biliyor ve zaten yarışmadaki misyonu da bunun üzerine kurulu. yarışmacılarına seçtiği şarkılar bunu açıkca gösteriyor.

    annem bu sezonun ilk programlarında izlerken gökhan için : " her önüne gelene dönüyor bu çocuk. birşey anladığı yok müzikten" diye yorum yapardı ama şimdi sırf gökhan'ı ve tatlı tatlı konuşmalarını izlemek için programı kaçırmıyor. başarıları daim olsun gökhan reyiz'in.
  • "gokhan gokhan" noluyor diye merak ettigim yarisma. beni bilen bilir (bkz: ben 6 yaşımdan beri celebrity'yim ulan), varsa yoksa the voice uk.

    oncelikle acunnnnnn.com rezaletine selamlarimi yolluyorum. vidyolar acilmiiii!!! madem boyle bir ise gireceksin, adam gibi yap su isi. bak obama healthcare.gov faciasiyla ne kadar puan kaybetti cikcikcik...

    neyse efem, o kadar cok aman gokhan, canim gokhan dendi ki, ben de oturdum izledim. ve sana puanim 10 kanka! ben bu yarismadan umidimi keseli cok oluyor, lakin gokhan cidden "the voice" konseptine uygun hareket ediyor, ki milletin dibinin dusmesinin sebebi de budur. acikcasi gokhan'in the voice uk izleyip, dersini iyi calistigina dair suphelerim var. us versiyonu da bizim turk isine benziyor biraz ama, uk versiyonunda adamlar cidden, donulecek seslere donuyorlar. dinleyip, ben bu sesten ne yaparim, nasil ustunde calisir ve ileriye gotururum diye ugrasiyorlar, adamimiz gokhan da ayni seyi yapiyor. misal secmelerde, gokhan yarismacilara dondugunde, diger juri? uyelerinin surat ifadesinden, "ben neyi duymuyorum aga" ifadesini gorebiliyordunuz.

    neyse, gokhan sagolsun ki oturup the voice tr de izleyebiliyoruz, ha sadece gokhan'in yarismacilarini izledim, digerlerine bakmaya gerek bile yok.

    son notum ise, orkestraya geliyor. onlarda da bir gelisme var, hadi hayirlisi...

    unutmadan, videolari star tv nin internet sitesinden izleyebilirsiniz canlarim. aha: http://www.startv.com.tr/program/o-ses-turkiye
  • gökhan özoğuz'un şov yaptığı yarışma programı. diğer jüri üyelerine ayar üzerine ayar vermektedir kendisi. müzik bilgisi, yarışmacı seçimi, düello eşleştirmeleri ve şarkı seçimi konusunda diğer jürilerin aslında bir cacık olmadığını da ortaya çıkarmıştır.

    ilk turda sadece gökhan'ın döndüğü, takımına aldığı ve düellolarda elemek zorunda kaldığı;
    phantom of the opera performansından sonra melis köksal'a iki jüri,
    keskin bıçak performansından sonra esra eren'e üç jüri,
    divane aşık performansından sonra özhan gül'e üç jüri üyesinin döndüğü ve ilk turda yüzüne bakmadıkları şarkıcıları bu performanslardan sonra almak için çeşitli şebeklikler yaparak bir ayar da kendilerine verdiklerini görebilirsiniz. bunlar sadece benim gördüklerim. başka var mı bilmiyorum.

    yarışmayı bu sene jüri üyeleri arasında gökhan olduğu için takip etmeye başladım. yamulmuyorsam 3 senedir falan devam ediyor bu program ve gökhan yokken kim bilir kimleri harcadılar bu programda. varın hesabını siz yapın.
  • piyasaya çıktıktan 15 yıl sonra insanları gökhan özoğuz'la tanıştıran program. ne yalan söyleyeyim gökhan'ın böyle samimi, dürüst, cana yakın biri olduğunu bilmiyordum, çok da ummazdım açıkçası birazda görüntüsünden gelen önyargı nedeniyle. adam hem programa renk kattı hemde düellolardaki eşleştirmeler ve şarkı seçimiyle programa bildiğin seviye atlattı. geçen sezon taklitler yarışmasına dönen programda bu sezon the phantom of the opera söylendi lan daha ne diyeyim. hemde müthiş söylendi.

    diğerleri çoğunlukla düellolardan önce seçeceği ismi belirleyip ona göre rakip ve şarkı seçerken gökhan daha iyi performans nasıl çıkar diye düşünüyor, diğerleri gibi düşünerek gitseydi şimdi elindeki en kötü yarışmacı diğerlerinin bütün yarışmacılarından daha iddialı olurdu. eğer hasan hata yapsaydı eminim eleme aşamasından sonra o kadar gündemde olmasına rağmen hasan yerine melis*'i seçerdi.
  • izlediğim yarışmadır. salı günleri gerçi çalıkuşu ağır basıyor ama gelecek hafta özet izliyorum yarışmayı falan oluyor öyle.
    ilk defa bu program hakkında yorum yapmak isteme sebebime gelince:
    son bölümde hadise'nin takımı hayatı tespih yapmışım isimli şarkıyı söylediler ya hani.
    orada ortadaki elemanın aşırı kendine güveni, diğer 2 yarışmacıyı ekarte edip kendini assolist zannetmesi, tüm salona, tribüne oynaması, selamları kendi adına vermesi beni irite etti. halbuki en sağdaki eleman şarkıyı müthiş söyledi. gerçi bu şarkı ne derece müthiş söylenir orası ayrı. ama sesi çok iyiydi.
    hadise'nin bu tribüne oynama durumunu itici bulmasını düşünürken gitti onu seçti. bir ebru gündeş bu durumu ifade etti. diğerlerini vokalist gibi bıraktın ayıp ettin vs diye.

    neyse bence en haksız durumlardan biriydi. ve işin kötüsü diğerleri de bu elenen arkadaşı seçmediler.
    sinirlenmişim ben baya.
  • ışık oyunu ile yarışmacıyı kafesin içine sokan yarışma. bir şey demek istiyor amaaa...?
  • az önce isyan şarkısını iğrenç bir şekilde söyleyen adamın öve öve bitirilemediği yarışma. bunun yerine the voice uk izlerim kulaklarımın pası silinir.
  • peren ile başlayan rüyanın murat boz ile kabusa dönüştüğü program.
hesabın var mı? giriş yap