• batıya geldiğinde yerini kardeşlik ve barış cümleleri alacaktır.*
  • y-chp'lilerin hakkında yorum yapmasını beklediğimiz beyan. sonra da çıkıp saf saf hdp sadece yolsuzluklardan hesap sorma karşılığı chp-mhp hükümetini dışardan destekleyecek niye gelmiyorsunuz diye mhp'ye çemkiriyorlar. anadolu çomarı denen tiplerden daha cahilsiniz tatlı su solcuları.
  • figen yüksekdağ'ın bu açıklamasının sorumlusunun milliyetçiler olduğunu öğrendik. olmayan hayali bir koalisyon iddiasından yola çıkıp sayfalarca mhp'ye her türlü hakareti etmekte beis görmeyen tayfa, doğal olarak bu açıklama hakkında yorum yapamıyor, sıkışırsa da kaypakça olayı sulandırmaya çalışıyor.
  • tıpkı ilber hoca'nın dediği gibi (bkz: yeni türkiye'yi b.. kurarsınız)
  • daha öncede dediydim yine ekleyim suçlu biri seviliyor diye hapisten çıkarılmaz bu kadar basit. adamın idam kararı var nereye ne özgürlüğü bizat emrini verdiği katliamlar varken bu cümleyi kurmak samimiyetsizliktir.
  • öncelikle, hdp'nin bugün bu temennileri açıkça beyan edecek gücü bulmasının sorumlusu chp falan değil, akp'nin son 13 yıldaki politikalarıdır. suçu chp'ye atmayın, yemezler.

    ayrıca, hdp'nin şu anda ne yaparsa yapsın öcalan'ı çıkartma gücü var mı? yok. ama adamlar başından beri göstere göstere bu hedefe doğru ilerliyor. doğru düzgün bir şey yapılmazsa da bu hedefi gerçekleştirirler. peki bu hedefleri karşısında akıllıca politika üretildi mi? açılım diye bütün tavizleri veren akp mi buna karşı politka üretti? ya da lafa gelince kürt düşmanlığına kadar varan bir söylem için de olup da en kritik zamanlarda hep akp'ye destek çıkan mhp mi bir politika üretti?

    vakit birbirimize bok atma vakti değildir. vakit, türkiye'yi bekleyen sorunları doğru tahlil etme ve üç - beş kısa vadeli çıkar için feda edilmeyecek akıllıca politikalar üretme vaktidir.
  • (bkz: akp mhp koalisyonu)

    merak etmesinler balyoz geliyor.
  • eğer türkiye de kıyametin kopmasını isteyen var ise; hiç durmasınlar hemen salsınlar. elbet birgün oslo görüşmelerinin süpriz konuğunu öğreneceksiniz. o gün geldiğinde kanunları hiçe sayanlar hangi deliğe girecekler ? benim asıl merak ettiğim mesele budur.

    türk subayını görünce; "türkiye için herşeye yapmaya hazırım abi lütfen dürtmeyin" tadında anıran öküzü lider olarak şiy yapıyorlar. şeyini şiy yapmışlardı halbu ki!
hesabın var mı? giriş yap