*

  • burçlar ve ilişkilerin başarıları ile ilgisi olmayan biri için (örneğin ben) hiç bir şey ifade etmeyen ilişki -burç bağlantısı.ayrıca (bkz: oğlak sensin yengeç de sana girsin)
  • (bkz: sex)
    (bkz: hepsi ayni degil mi)
  • yengeç erkeğine göre oğlak kadını:

    "oğlak kadını basit kişilikli biri değildir, ama kendini ilginç göstermeyi becerir. sanatsal yetenekleri saygı duyulmaya değerdir. dünyayı anlamakta güçlük çeken ve güvenebileceği bir krouyucu arayan küçük kız en sevdiği roldür. eğer onu yakından tanırsanız, zırhının arkasında göstermek istediğinden çok daha fazlasının olduğunu farkedeceksiniz.

    sadece kısa bir macera istiyorsanız, yanlış adrestesiniz. her zaman sonsuz, gerçek aşkı arar ve onu kandırmaya çalışırsanız bunu hisseder.

    aile harcamalrının sorumluluğunu, hiç düşünmeden ona bırakabilirsiniz. tutumludur ve parayı har vurup harman savurmaz."

    oğlak kadını için yengeç erkeği
    "yengeç erkeğini yakından tanıdıkça, onun ne kadar karmaşık biri olduğunu farkedeceksiniz. devamlı değişen ruh hali onunla beraber olan herkese hayatı zorlaştırır.

    daima onu sevdiğinizi ispat etmenizi ister. sevgiyi fazla ciddiye alır. yengeç doğasından dolayı çekingendir. karşısındaki zayıf cinse karşı terbiyeli ve naziktir. sizi hediye ve çiçeklerle şımartacaktır.

    onun beklentilerine cevap vermek sizin için her zaman kolay olmayacaktır. yine de bu ilişkinin inanmak istediğinizden daha fazla şansı olabilir. evlendikten sonra çalışmanız onu rahatsız etmez. "

    www.muneccim.com

    ben bilemem, bu kadar buldum yapıştırdım ettim. hıh.
  • bu ilişkide iki burç ya birbirlerini tamamlamayı yada birbirleri ile zıt düşmeyi tercih edecekler. oğlak burçları hırslıdır, azimlidir, alanlarında lider olmak isterler, yengeç ise ev ve aile odaklıdır, iş hayatlarını önemsemelerine rağmen oğlak burcu gibi tek yönlü olmazlar. dolayısı ile bu birliktelikle iş, ev ve aile dengelenebilir. oğlak burcu içinde aile önemlidir fakat aileye yeterince vakit ayırması gerekir. yengeç burcunun ise ev ve aileye olan yaklaşımı bir takıntıya dönüşmemelidir.

    oğlak burcunun ciddiyeti ve dengeli tavırları bir ilişki için olumlu özelliklerdir. değerli olan her şeyi ellerinde tutmayı isterler, bu yüzden onlar için değeri olan ilişkileri de kolay bırakmayacaklardır. ellerindekini en iyi şekilde kullanmak için zaman kısıtlıdır. bu yüzden arkadaşlarına vakit ayırsalar da onlarla boşuna zaman öldürmeyi sevmezler. her zaman bir plan ve programları vardır ve bu programın dışına sosyalleşmek adına çıkmayı sevmezler.

    oğlaklar için yakın arkadaşlarının kalplerindeki yeri farklıdır, onlarla olan ortak anıları ve paylaşımlarının yeri ayrıdır. oğlak burcu ayrıca profesyonel alanda birbirlerine yararlı olabilecekleri arkadaşlıklar kurmak ister. romantik ilişkilerinde bile bu birbirlerine faydalı olma olgusu önemlidir. kendilerine yük olduğunu düşündükleri kişilerle beraberlikleri uzun sürmez. beraber olduklarında yalnız olduklarından daha fazla bir şeyler paylaşıp, kazanıyorlarsa bu beraberlik sürecektir. beraber hedefledikleri tepenin doruğuna çıkarken arada bir durup birbirlerini ile iyi vakit geçirmeyi de hatırlayabilirler.

    aile oğlak burcu için önemlidir, sadece kariyerlerine odaklanmayı daha faydalı görseler de, aile gibi somut ve sabit bir değer için harcadıkları zamandan rahatsız olmazlar.

    öte yandan geçmişin detaylarını yengeç burçları kadar hatırlayabilen bulunmaz. belki sırf bu yüzden sevdiklerini kaybetme korkuları vardır, bu kadar hatıra kolay kolay zihinden silinmez. bugünkü en iyi arkadaşları muhtemelen ilk okuldaki en iyi arkadaşlarıdır ve eski arkadaşları ile haberleşmeden her hangi bir haftayı geçirmezler. sevdikleri ile bağlantıyı koparmak onları hayli üzer ve bunu engellemek için ellerinden geleni yaparlar. yeni ilişkiler de oluştukça bu kopmayan ailenin birer ferdi olacaktır. kalplerinde örneğin iş yerinde sevmedikleri insanların bile özel bir yeri vardır çünkü bu insanlarla her iş günü karşılaşarak diğer insanlara oranla yakınlıkları artar. devamlılık yengeçleri rahatlatan bir unsurdur ve bu olgu romantik ilişkileri için de geçerlidir. uzun süreli ilişkileri hedeflerler, ucuz heyecanlar onlara göre değildir. aradıkları romantizmden öte, bir aile ve güvenli bir yuvadır.

    kaynak: (bkz: elle)
  • dunyanin en tatli seyi. birde hele gonlunuzun sultan'ini bulduysaniz tadindan yenmez.
  • ikisi saatlerce takıldıktan sonra...
    kadın: şimdi kızlarla buluşacağım... vs vs
    aradan geçer beş saat ve akşam olur.
    erkek: beni arkadaşlarınla tanıştırmak istemedin galiba diye sms atar.
  • zıt kutuplar birbirini çeker bilgisinin kanıtı niteliğinde ne beraber olabilirler ne ayrı durabilirler.

    oğlak burcu kadınının dominant anne yapısı, sevgiye aç yengeç burcu erkeğine çekici gelir. oğlak kadını, "uf yeter bıktım senden dengemi bozdun çık git hayatımdan" dedikçe yengeç burcu erkeği kırık kalbiyle birlikte başını eğer yine usulca sokulur oğlak kadınının merhametli kollarına. oğlak burcu kadını da ben bunu adam ederim der, manyak tavırlarından etkilenerek açar kollarını.

    yorucu bir sevgililik dönemi geçirirler, sonunda oğlak burcu kadını kendi saçlarını yolmaktan bitap düşer, yengeç burcu erkeği ise depresyon şarkılarıyla yastığına sarılıp ağlayarak unutmaya çalışır.

    bu ikiliden kardeş olur, arkadaş olur, sevgili olursa ateşli olur ama karı koca olmaz.

    sevgili yengeç erkekleri oğlak burcu kadınının ayarlarıyla oynamayın.

    sevgili oğlak kadınları, yengeç burcu erkekleri çok kırılgan onların hassas kalbini incitmeyin yazıktır.
hesabın var mı? giriş yap