• memleketimin geldiği son nokta.
    (bkz: başbakanımıza dokunmak bile inanın bence ibadettir) zihniyetinin sonucu.

    buyrun, hürriyet galerinin "miniklerde okul heyecanı" başlıklı haberinin içeriğinde bir adet fotoğraf: http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/…60272&rid=2&p=35

    efendi hazretlerimiz, o kadar yüce bir insan ki; 5-6 yaşındaki çocukların önlerine fotoğrafının yer aldığı kağıtlar koyulmuş. altında da bir şeyler yazıyor. içeriğini bilmiyorum zaten önemli de değil. isterse gelmiş geçmiş en güzel konuşmayı hazırlamış olsun kendisi, hiç önemi yok. ufacık çocukların önünde ne işi var allah aşkına bunun biri bana açıklasın yahu? hayal dünyasının gelişmesi gereken bir çocuğun bu tarz köylü kurnazlıklarıyla beyinlerini yıkamaya çalışıyorsunuz. nedir bu? yaptıklarınızdan hiç mi utanmıyorsunuz? o yaştaki çocukların rol model olarak seçecekleri insan bu mudur yani; recep tayyip erdoğan.
    nasıl bir egodur, nasıl bir kendini beğenmişliktir? çözemedim ben bunları.

    hayır tipi de bir şeye benzese bari, diyeceğim ki en azından adam güzel ona baksın çocuklar. o da yok, ben o yaşta o fotoğrafı görsem hayat küserdim lan!

    büdüt:kivanc1'e tesekkürler, gg uyarısı için
  • ancak enjektörle olabileceğinin kabulüdür.
    karma aşı ile birleştirilmesi tavsiye olunur.
  • sözkonusu evrağın yanındaki şeker de gözden kaçmamıştır !

    şeker gibi insanlarsınız, cin polikitacılarsınız vallaha...
    ısındırmak için gerekli tabii.
    biraz daha büyüklerine tablet vereceksiniz ya onda da açılış sayfasında şak diye çıkabilir foto. kesin düşünmüşsünüzdür.
    evet.

    zaten 1. sınıf çocuğuna yazılı propaganda kağıdı vermek de ne oluyor ?
    çocuk nasıl okuyacak ?

    bayağı küçük harflerden oluşan koca bir metin var fotonun altında.

    sevgili küçükler diye başlıyor olabilir. bildiğin ebeveyne dolaylı hitap değilse , kemalist, laikçi bilemedin pekekeli olayım !

    çocuğum sana söylüyorum, seçmenim sen anla...
    şöyle ettik, böyle yaptık, sizler de şöyle yetişmesiniz (yani ana-babalarınız sizi öyle yetiştirmeli) ki tinerci olmayasınız !

    mealinde yazıyordur. çocuğu 1.sınıfa başlayan bir veli detaylandırabilir belki.

    takdir edilesi bir tarz. ağacı yaşken eğmek lazım.

    edit: yalnız, doyamadınız şu atatürk'le uğraşmaya, kâh recep beyi, kâh hz muhammed'i (aman sav yazalım sorun çıkıyor sonra) mustafa kemal'le karşılaştırmaya arkadaş. anlayamadım ben.
  • ailelere büyük iş düşüyor diye düşündüren durumdur. çocuğun okulda takiye yapmasını sağlamak amacıyla bu kişinin yaptığı takiyenin en ince ayrıntısına kadar inceleyip çocuğa öğretilmeli. evde ayrıca her gün 1 saat boyunca bu kişinin tüm kötülüklerin babası olduğu ile ilgili bir ders verilmelidir ki beyni yıkanmasın evladın. en son ortaokul 1. sınıfta 1984 filmi açılıp birlikte izlenmelidir.
  • bir olup kendimizi korumanın zamanının geldiğine işaret eden düşünce.
  • zaman sonra gerek kalmayacaktır. sadece o sevgiye sahip olabilen bireyler hayatta kalacak ve nesiller süren bir sevgi çemberinde yaşayıp gideceğiz. ne mutlu bize.
  • el kadar bebelere siyasi propaganda yapmaktır, başka hiçbir izahı yok.
hesabın var mı? giriş yap