• 23:30 editi
    sözlükte yazılanlara hitaben hesabını kapatmayacağını yazıp onlyfans linkini paylaşmış.
    bana pek korkmuş biri gibi gelmedi, aksine yaptıklarının çok arkasında.

    korkutucu derecede farklındalığı düşük birisi.

    görsel

    tweet(bkz: merve taşkın)
    twitter’dan kendisine bu sebepten dava açıldığını, daha önce başka bir cinsel suçtan davası olduğunu ama geri bırakma kararının olduğunu yani bu davadan suçlu bulunursa hapse gireceğini açıkladı.

    görsel

    bunu paylaştıktan sonra merve’yi dava eden ve cimer’e şikayet eden kişi şikayet görselini paylaştı.

    görsel

    suç teşkil eden kısımlar;
    1) vergi vermiyor oluşları, haksız kazanç
    2) müstehcenlik, fuhşa teşvik
    3) bu kişiler tarafından durum güzellemesi yapılması ve meşrulaştırılıp bu duruma özendirmesi

    hem hiç bir şekilde vergi ödemeden asalak gibi yaşıyor
    hem de vergisini başkalarının ödediği devlet hizmetlerinden yararlanıyorlar.

    üstelik de bunlarla dalga geçiyorlar.
    sadece bir örnek;

    metrobüstekileri aşağılarken
    görsel

    okuyan, normal yollarla para kazanan insanlarla, işçilerle, beyaz yakalarla kısacası normal hakkıyla para kazanan tüm kesimle dalga geçiyorlar,
    aşağılıyorlar.

    devletin sonunda “hassiktir lan ordan” dediği mevzudur.

    tarihin hiç bir döneminde bu meslek grubuna ait kişiler kendilerini diğer insanlardan üstün görmedi.

    merve taşkın daha önce sürekli olarak okumanın aptallık olduğunu, bu iş sayesinde ibizada aylık kirası 310.000 tl evde yaşadığını harika bir hayatının olduğunu ballandıra ballandıra anlatıp tl kazananlara acımıştı.

    dolarla istediği gibi alışveriş yapabildiğini prada çanta alabildiğini cart curt konuşup duruyordu.

    alıntılara ve yorumlara bakın insanların da özellikle bundan rahatsız olduğunu göreceksiniz.
    görsel

    görsel

    yine parayla hava atma çabaları

    görsel

    görsel

    görsel

    görsel

    merve’nin önceki para kazanma yöntemlerinden biri çuçu

    bilmeyenler varsa aynı zamanda dubai’de b*k yeme karşılığı para alma skandalında adı geçen fenomen kişi de merve’dir.
    (bkz: dubai porta potty)

    görsel

    görsel
    777 :)
    görsel

    aynı şeyin (bkz: gizem bağdaçiçek)’in de başına gelmesi gerekmektedir.
    zira kendisi üniversite okumak aptallıktır deme cüretini göstermiştir.
    onlyfans sayesinde ev ve araba aldığını söylemiş, fuhuşa ve haksız kazanca teşvik edici tivitler atmıştır, mesleğiyle ve başarısıyla övünen insanlara ekonomi ve hayat tavsiyeleri veren erzurum’un köyünden yeni gelmiş olan bir onlyfans işçisidir.

    bu okuyan ve çalışanlarla ilgili yaptığı hadsiz yorumlardan sadece biri.
    görsel

    insanları asıl çıldırtan konu bu kişilerin kendilerini satarak para kazandıkları yetmiyor gibi her gün burada tedx konuşmaları yapmaları, akıl vermeleri bir de normal yollarla para kazanan insanları küçük görüyor oluşları

    ortalık gerçekten şu halde görsel
  • para için ruhunu ve bedenini satan aktrollerin de yakın zamanda mapusta boncuktan kuş yapmalarına vesile olabilecek değişik gelişme.

    ancak bu onlyfans'cilerin bunlardan daha ahlaklı olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

    edit: vergi kısmını bilemem ancak "ahlaksızlık" kısmı için yukarıdaki tanım yeterli.
  • türkiye'de şu an sadece müstehcenlik için bile ceza vermek isteyen bir hükümet var mı? var. normalde böyle bir şey yapsalar inanır mıyız? inanırız. şaşırır mıyız? hayır şaşırmayız.

    peki sözde mağdur, körfez emirliklerinde neler yaptığı hakkında bolca fikir bulunan, vaktinde instagramda metin2 reklamı yapmaktan onlyfansa kadar her türlü para kazanma sürecinde bulunmuş, her satın aldığı ürünün son kuruşuna kadar fiyatını söylemeden konuşamayan, para zehirlenmesi yaşayan merve taşkın ise?

    para için develerle vakit geçirdiği iddiaları olan bir kişi para için başka neler yapmış olabilir? gerçekten dava içerikleri bize gösterdiği gibi çok laik ve özgür bir kadın olmasıyla mı ilgilidir yoksa sümenaltı edilen birtakım suçları mı vardır?

    hasan arda kaşıkçı'nın eski hakem ahmet çakar ile ilgili bir vecizesi vardı; ''bu yaşta bile para kazanmak için ekranda bu hallere düşen bir adam gençliği ve hakemliği süresinde para için neler yapmıştır? bir şey bildiğim veya iddia ettiğim için değil, sadece mantığımı kullanarak bir soru soruyorum...''

    ben de, bir şey bildiğim veya iddia ettiğim için değil, sadece mantığımı kullanarak bir soru soruyorum.
  • bütün psikolojisi bozuk tiplerin, topluma faydası olmayan kıytırık insanların, minik beyinleri ile savunmaya geçtiği kadın. onu savunmuyor olmanın adı kıskançlık değil. bu çok daha ciddi bir mevzu.

    yeter ki soyunsun vergi kaçırsa da olur tayfa fikir beyan etmesin. sen enayi misin üç kuruş maaşına vergi adı altında kıyım yapılıyor. doğal gaz faturasına ağlayanlar gelmiş burda merve taşkını savunuyor.
  • birinin tövbesi ne görene kadardı? her neyse bunların ki de para görene kadar olur.
  • şansa yaşıyoruz valla. tam da içliğimi giyip onlyfans için içerik fotoları çekiyordum, (isteyene 30 dolardan bırakırım!)ulan bu sebepten hapse girsem hısım akraba beni e devletten bile engeller, mapusa temiz calvin klein boxer ve adıyaman tütünü de getirmezler. allah'dan sevgili sözlük arkadaşlarım var, eğer hapse düşersem bana bunları alırsınız demi?

    şaka bir yana vergisiz kazançtan dolayı bir yaptırım olabilir lakin müstehcenlikten dolayı bir ceza saçma olur. orası paralı üyelikle girilen bir site, millet parasını veriyorsa size ne mk?
  • yine bir aptallık yine boş birisinin insanların kaderiyle oynaması durumu.

    arkadaşlar bu site btk tarafından onaylı ve aktif mi? evet. kullanmasında sakınca olsa engellenirdi değil mi? evet. engelli mi? hayır.

    şimdi sen kalkıp serbest bırakıp kullanan kişi olunca ceza vermeye kalkarsan kelimenin tam anlamı ile siyasal islamcı olursun. kişiyi bilmem platformu da bilmem fakat bu paypal açıkken kullananlara ceza vermek ile aynı.

    müstehcenlik yasakmış. arkadaşım siz gerizekalısınız gerçekten. ücretli platformda insan hür iradesiyle ne yaparsa yapar sanane evladım? bu kafa ile anasını siktiniz zaten filmlerin dizilerin. bu kafa işte 19 mayıs kutlamasındaki kız çocuğunun kolunu sansürleyen kafa. bu kafa at kafası. bana kalsa bu kafaların yaşaması bile gereksiz.

    eğer haksız kazanç durumu varsa, engellersin ve biter. izin vermezsin. böyle aptallık böyle salaklık olamaz. kaldı ki ücretli platform! ücretli! demek bu şikayet eden dingil para verip izledi ve kıskandı kazançları ki böyle birşey yaptı. ne desem boş gerizekalı arkadaşa.

    bakın şahıs zerre umrumda değil. bu gibi durumlara engel koymaya devam ederseniz ve sürekli bunu tekrarlarsanız yakında biri çıkıp evinizde saat 9 ile 11 arasında sevişebilirsiniz diye emir verir göt gibi kalırsınız. otokrasidir bu.

    hatırlar mısınız süper zeki birisi zamanında şahsi araçlarda sigara içmeyi yasaklamıştı. ne oldu sonra? varmı uygulayan. birkaç kişiye göstermelik cezalar sonra baktı ki emniyet mensubu bu salakça lan dedi ve görmezden gelmeye başladı. bu kadar basit.

    sizin hayatlarınız olmasın birisi tarafından tasarlansın yönetilsin istiyor olabilirsiniz. eğer bunu istiyorsanız siktirin gidin iranda arabistanda güzel güzel yaşayın. burası özgür bir ülke. aptal bedevi adetlerini yasalaştırmaya çalışmayın artık!
  • vallaha benim müstehcenlikle bir problemim yok. ama vergisini verecek. her kazancın vergisi olmak zorunda. vergi vermiyorsa da cezasini çekecek. onun dışında isteyen götünü açar, isteyen memesini bizi bağlamaz.
  • merve taskin'i cezalandiracagina onlyfans'in ciddi ciddi tercih olarak degerlendirilmesine sebep olan ekonomik duzeni cezalandir.
  • merve taşkın'a da duyar kasılacağı aklıma gelmezdi lan.

    t: tek özelliği ''götü'' olan kadının dert yanması.
hesabın var mı? giriş yap