• (bkz: alpgiray m. uğurlu)'nun 3. filmi
  • tatlım tatlım filminden bir esinlenme söz konusu sanki? ilk izlenim bu.

    4 değil 8 çiftimiz var, partide değil görücü usulü tanışıyorlar.

    11 ağustos da sinemalardaymış.

    buyrunuz fragman
  • görücü usulu tanışan 8 çifttin hayatlarının kesitlerinden oluşan film.

    vizyona girdiği gün izleme şansı elde ettiğim bu film için şunları söyleyebilirim:
    öncelikle büyük beklentiler içinde izlemenizi tavsiye etmem. toplumumuzda ki görücü usulu alışkanlıklarını gözler önüne sersede bir çok noktada alışılagelen olayların dışına çıkılmıştır. kısmen farklı bir şey denenmiş bu açıdan başarılı mı ? başarılı. lakin bazı taşlar yerine oturmamış ve istenen derinlik verilememiş duygusunu size hissettiriyor .
  • --- spoiler ---

    tatlım tatlıma hiiiç benzemeyen tarafı bir olay örgüsü ol(a)maması... sekiz çift var ancak diyaloglar o kadar uzun ki "eee" dedirtiyor seyirciye
    --- spoiler ---

    ya da (bkz: çok sanatsaldı ben anlamadım)
  • sokaktan 30 ve 40lı yaşlarda bekar 8 tane bekar erkek veya kadın çevirin bu filmdeki hikayelerden çok daha iyi görücü usulü hikayeleri dinlersiniz.
    senaryodaki saçmalıklar, tuhaf anlamsız diyaloglar, derinliği olmayan karakterler, kısa bir film olmasına rağmen 8 ilişkiyi anlatmaya çalışması (kısa olması iyi mi kötü mü karar veremedim. sonuçta çabuk bitti, zamanım bana kaldı) gibi unsurlar filmin keyfini çok kaçırdı.
    yönetmen aile baskısını, kıskançlığı, ufak şeylerden tartışma gibi ilişkilerden yaşanan bir çok durumu abartılı bir şekilde anlatmaya çalışmış. sonuçta gerçeğe benzer ama gerçek dışı karakterler ortaya çıkmış. belki yapmaya çalıştığı da buydu. kendi sanatı ama sonuçta iki kişi izledik keyif almadık.
    güzel olan şey film sonunda aklımızda kalan filmdeki tuhaf replik olacak ki yıllaca espri malzemesi olarak kullanabilirim.

    --- spoiler ---

    bak! göbek deliğim bile yok!

    --- spoiler ---
  • çatlatır insanı bu film.
    doğrudan (bkz: mgtow) olma kararı aldırtacak filmdir ayrıca.
    şimdi fox'ta denk geldim, içim karardı. kapattım.
  • iyi filmler, kötü filmler ve deli sacmaları. 3. seçeneğe kafadan girecek kadar enteresan bı film. yani kötü film demiyorum bak, ortada yapılmaya çalışılan ancak olmayan bir şey de yok, enteresan valla. bir de kültür bakanlığı desteği var filmin.
  • berbat ötesi bir film. digiturk bu filmi yayınlamak için kaç para aldı acaba? bunu sinemada izleyenlere acıyorum. evde bile dayanamadım. sinirlerim bozuldu. bi de kalk git zaman harca sinemada izle. düşünemiyorum bile.
  • sanki para bitene kadar çekilmiş de para bitince finali çekmesek de olur denmiş gibi bir film. çok havada kalmış.
  • tatlım tatlım esinlenmesi var evet ama burada bir görücü usulü (tavsiye) mantığı oluşturmaya çalışmışlar. oyuncu seçimleri başarılı ama diyalog ve hikayeler çok havada kalıyor.
hesabın var mı? giriş yap