• saçların da yanları kısa, üstleri kıvırcık ise kombin tamamlanmıştır.

    kim çıkardı bunu, neden bu hale gelindi hiç bir fikrim yok. yürüyen fotokopiler bastı her yeri. farklı olacağım derken aynı olmak söyleminin günümüzdeki başka bir örneği diyebiliriz. tez zamanda aşarlar umarım.

    edit : yok 20 sene önce de varmışmış bilmem ne. başlıkta 20 sene önce ile alakalı bir şey mi yazıyor amk. konu belli. fikri olmadığı için sananeden öteye geçemeyen ergenler bir, bunlar iki. ama on yıl önce...bize ne amk? git o zaman o başlığa yaz.
  • (bkz: zargana)
    (bkz: 55 kilo erkek)
  • kendisi gibi olamayan, özgün olmayı bilmeyen insanların kopyala yapıştır yöntemi. aynı zamanda kısa şortu, beyaz çorabı ve beyaz spor ayakkabısı var bu aynılığın.
    hepsi birbirine benziyor.
  • şort, beyaz spor ayakkabı ve adidas logolu kısa çorapla mükemmel kombin oluşturur.
  • oooo bu modele yeni güncelleme geldi, dünyadan haberiniz yok.

    beyaz spor çorap üzerine terlik.

    not: oversize tişört fanıyım
  • buna ek olarak siyah yatay 2 çizgili beyaz havlu uzun çorap + short + adidas/nike/balenciaga da eklenirse tam bir keko rap dinleyicisi barzo son 20 yılda para görmüş zengin aile çocuğu kombini ediniyorsunuz. kiloları tüy siklet, saç traşları da "mahmod hair desing, evet design degil" modeli yanlar ve ense çok kısa, üstler kıvırcık ve/veya sarı boyalı oluyor. isimler ise z kuşağı kasa çift isim düzeyinde. örn. emir berk, arda can, mahmut efe, yağız cenk, beytullah ege vb. şeklindedir. ele de son model bir aypon, diğer ele sikimsonik iced caramel chai latte verdin mi tamamdır.
  • 90 kilo adam small t-shirt giyip kaslarini göstermek için afedersiniz götünü yirtiyor. bırakın bizde oversize t-shirt giyelim, yaz aylarinin vazgeçilmezi oversize t-shirt dür gerisi yalan.

    (not : kolyem yok)
  • belli bir tarzı olmayan (veya yakışmayan) belden çantalı amcaların laf attığı gençlerdir.

    oğlum hiç biriniz mi yaşayamadınız gençliğini amk. rahat bırakın la çocukları. herkes istediği gibi giyer. size ne, bize ne. siz çok tarzsınız.
  • ya zargana ya da şişman erkek kombini. arası yok. geçenlerde bir tane tshirt beğendim. baskısı filan bayaa hoşuma gitmişti. tabii ki tshirt oversize mış. küçük bedenini aldım. terzide kollarını yakasını filan kestirip modifiye ettirdim mecburen.
    zincir de genellikle altın rengi olur. saçma sapan bir terlik. tabii ki çorapla giyilmiş.anlaşılmaz bir kafa. birkaç sene öncesine kadar çorapla terlik giyen insanlara barzo demiyor muyduk biz?
hesabın var mı? giriş yap