• akp oy çalmasın diye örgütlenmiş oluşum. açıkça söylenmese de gerçek bu.
    ben de bunun için katılıyorum. diğer partilerin oy çalma girişimi olacaksa da sikimde değil. bütün devlet bütçesini kullanan akp engellesin onu da. bana ne amk..
  • senin oy kullanacağın sandıktan başka bir sandıkta görevlendirildiğinde görevli olduğun sandıkta mı oyunu kullanıyorsun yoksa oyunu kullanıp öyle mi geliyorsun? sitelerinde bu soruyu soracak yer bulamadığım oluşum.
  • şimdi, aktroll gelmiş diyor ki dış güçler, soros, bilmemne. ben tayyip erdoğan'ı günahım kadar sevmem ve akp'nin de gırtlağına kadar değil, tepeleme suça battığına inanıyorum. bu yüzden de azalarak bitmelerini istiyor ve bu uğurda gerekirse hdp'ye oy vermeyi düşünüyorum. ama aktroll'ün iddia ettiği gibi işin içinde soros, toros olaydı ben bunu mutlaka bilirdim ve ve akp'nin hiç değilse o konuda iyi niyetli olduğuna kanaat getirip, bir vatansever olarak, na şuraya yazıyorum, akp'ye destek olurdum.

    ama kazın ayağı öyle değil, işin çinde soros yok, bilakis tayyip'in tek adam olmasını türkiye'de diledikleri gibi at koşturabilmek için tam da o senin işaret ettiğin dış güçler istiyor. herkesin aklı var çok şükür, o yüzden sırf trollük maaşın elden gidecek diye bu dezenformasyona alet olma. yarın öbürgün demokrasi ve adalet tekrar tesis edilsin, senin de mutlaka şerefinle haysiyetinle para kazanacağın bir işin olur merak etme aç ve açıkta kalmazsın.

    ~ oy ve ötesini unuttuk iyi mi, sonuna kadar destek olunması lazım, şurda 10-12 gün kaldı.
  • izmit'te halen gönüllüye ihtiyacı olan oluşum.
  • ay bize de yemek gelmedi deyip sandık başını en önemli saatlerinde terk eden tipleri de vardır.

    saat 4 dedin mi ay acıktım, ay yoruldumları tutabiliyor. arkadaş en önemli saatler o saatler. saat 4 ile 7 arası senin iş yapacağın saatler. hadi biz özellikle son 7 yıldır mevcut muktedirler tarafından ağzına sıçılmış bir nesil olduk, çoluk çocuğun için orda bekle de demokrasi nöbetini tamamla.
  • dünyaya örnek bir sivil kuruluştur. benim de üye olduğumdur. herkesin oyunu korumak için.
  • burada hdp destekli diyenler, facebook'ta oy ve ötesi akp maşasıdır diye grup açanlar tarafından karalanmaya çalışılan tamamen bağımsız, hiçbir siyasi parti desteklemeyen, tamamen gönüllülük esasına dayanan oluşum.

    böyle saçma düşüncelere sahip arkadaşları sadece bir toplantılarına katılıp ortamı görmeye davet ediyorum. sonra tekrar görüşelim.

    hala desteğe ihtiyacımız var sevgili suserlar. 1 kasım gecesi rahat uyumak isteyenleri şöyle alalım.
  • sarıyer'den gönüllü olmuştum. geçen aksam oy ve otesi'nden arayan ilgili kişi gaziosmanpaşa, sultangazi gibi yerlerde büyük açık olduğunu yazdı. puff nasıl gideceğim oraya arac sağlıyor musunuz dedim. maalesef öyle bir olanak yok dedi. ulan bir iş yapıyorsun bahane bulma git dedim kendime. tamam dedim olur gaziosmanpaşa'ya yazın beni. peki yanınıza gönüllü de bulur musunuz. aha dedim patronu arayayım. arabası da var birlikte gideriz. kabul etti vallahi. ak itler korksun bizden. troller sizin ekmek kapıları da gidiyora ama onurlu olmanız için tanrı size bir şans veriyor. hadi bakim simit satın onurlu olun.
  • her binada 75 tl ücretle çalışan onlarca akp müşahidinin karşısına tamamen gönüllülük esası ile çıkabilen ve vatandaşlık görevini yapan insanlar topluluğu...
    ülkemizde pratik ve sonuca yönelik adam gibi faaliyet gösteren tek sivil toplum örgütü... 2 seçimdir müşahitlik yapıyorum, bu seçimde yine görevimi yerine getireceğim
  • hakkında sorosçu / marslı yandaşı / illuminatici / saruman köpeği / evrim geçirdikten sonra ash'in sözünü dinlemeyen charizard gibi bir sürü sikim sokum iddiada bulunan tipleri gördüğümüz tarafsız, amaçları sadece "halkın iradesinin sandığa yansımasına yardımcı olmaya çalışan" güzide gönüllü grup.

    bu tip anasının amına soktuklarıma meşru şiddet uygulayabilmek için kurduğumuz döv ve ötesi gönüllü grubuna adam topluyoruz.
    tuzla kemal ayça'da, ümraniye'ye adam arıyoruz.
hesabın var mı? giriş yap