• yıllar önce espri olsun diye şöyle bir entry (bkz: #11774811) girmişliğim var, lakin gerçek olabileceği konusunda düşünme zahmetine bile girmemiştim. kendisine dizi doktoru deniyor ama ilk diziolog diye ülke kayıtlarına girsin efenim.

    habertürk'de "efenim bu hafta dizi reytinleri şöyle şöyle, kuzey güney düştü biraz, öyle bir geçer zaman ki kendini tekrar etmeye başladı, x dizisi şu gün diğer dizilerle kapışamaz, bence şu güne alınmalı, şunun yönetmeni değişti, diziler için 2. bölüm çok önemli, kader bölümleri denilebilir," vs. şeklinde bildiğin ciddi ciddi dizi analizi yapıyor.

    daha önce de söylemiştim, hayati derecede önemli olan bu işi, işinin ehli, eğitimi almış kişiler yapmalı, o nedenle, acilen üniversitelerde dizioloji kürsüleri kurulmalı ve gelecek yıldan itibaren öğrenci kabul etmeliler, yoksa nice olur ülkenin hali, a dostlar!
  • ht magazin dizi muhabiri ve editörü... aynı zamanda habertürk tv'de dizi yorumları yapıyor.
  • dizi izleyerek geçimini sağlayan bir magazinci, birde benim ünlü arkadaşlarım var diye dört köşe olur ki hiç sormayın.
  • aşk doktoru,dizi doktoru,bırt doktoru,zırt doktoru bu liste uzar gider. her bir haltın doktoru doktordan çok kazanıyor ya ben ona yanıyorum.
  • fi dizisine zamanında şu şekilde bok atmış yazar. kapak oturmuştur herhalde yeterince.
  • de'leri ki'leri bile nerede ayrı nerede birleşik yazacağını bilmeyen hanımefendi yıllardır gazeteci sıfatıyla ulusal bir gazetenin köşesini işgal etmekte. bu ülkede torpilin varsa köşe yazarı bile olursun hatta kitap bile çıkarırlar sana. bu hanımefendinin her köşe yazısını gördüğümde beni bir gülme alıyor ve yetenekli gençler adına üzülüyorum. en ironik kısmı bu hanımefendi kendini bir de dizi uzmanı ilan etmiş! ancak ne hikmetse bu ablamızın dizi yayınlanmadan önce söyledikleri ile reytingler belli olduktan söyledikleri örtüşmez. mesela kış güneşi diye show tv'de bir dizi vardı. gülmekten yazamıyorum. kadına yayından önce izletmişler, bu öyle bir yazmış ki sanırsın sezona damga vuracak işlerden biri geliyor. bir sinema salonunda 126 dakikayı sabah sabah hiç sıkılmadan izlemiş. sanırsın yüzüklerin efendisi'nden bahsediyor hatun. oturdum neymiş bakayım dedim aman allah'ım daral geldi, yirmi dakika zor dayandım. bir gün sonra reytinglere bir baktım dizi total'de 28. ab'de 23. olmuş. ya dizi totalde iş yapmaz da ab'de başarılı olur değil mi? nerden baksan elde kalan bir iş. sonra oya doğan tekrar yazmış beğendim ama hikayede şöyle sorunlar vardı böyle sorunlar vardı. dansöz dünya.bir de bunların hepsinin üstüne arada kanal yöneticilerine yapımcılara köşesinden reçeteler yazar. ben burda gülüyorum ama adamlar yazıları görünce çıldırıyorlardır herhalde. oya abla böyle biridir işte. iyi ki varsın oya abla. dilerim daha iyi yerlere gelirsin.

    total'de 28. ab'de 23. olan diziyle ilgili döktürdükleri.
    kış güneşi iyi bir bölüm olmuş

    kış güneşi reytingleri ısıtmadı
  • hayatımda tanıdığım en egosu yüksek, sohbetlerinde sürekli kendine methiyeler dizen megoloman kişilikli köşe yazarıdır. yazdığı dizi eleştirilerinin vasatlığı yetmezmiş gibi bir de "boşan da gel" diye bir roman yazmıştır. böylesine rezalet bir şeyi yazmak ciddi anlamda beceri gerektirir. tüm şuursuz megolomanlar gibi o da kendisine yapılan eleştirileri "meyve veren ağaç taşlanır." ya da "beni kıskanıyorlar" sığlığında karşılayacağından daha fazla kelam etmeye gerek yoktur.
  • röportaj değil de kendini şovunu yapmaya çalıştığı için sıçığ sıvamış ölümlü dünya 2 videosunda.

    aslı şafak kadar kötü olmasa da berbat.
hesabın var mı? giriş yap