• ankara'da 91.4'ten yayın yapan nostaljik radyo. özlediğim, pek çoğunu çoktan unuttuğumu sandığım şarkıların, aslında sözleriyle ve müzikleriyle unutulmaz bir biçimde kalbime kazındığını bir kez daha anlamamı sağlayan radyo. 80'li yılların 90'lı yılların şarkılarını arka arkaya ve kulağa çok hoş gelen bir dizilimle çalıyorlar. orada bu işi severek ve bilerek yapan birileri olmalı... gün boyu toplam beş şarkı çalıp "ben de radyoyum" diyen kanallardan bizi kurtardığı için minnettarım.
  • son 3 haftadır keşfettiğim ve sayesinde artık tek frekansa kitlendiğim radyo. eskiden arabada giderken bir elim sürekli kanal değiştirme butonundaydı. sürekli frekans değiştirir veya spotify açardım. ama artık tek frekans açık reklamda bile kapatmıyorum zira enfes şarkılar çalıyor.

    diğer radyolarda sabah akşam- her yerde okyanus sen boğuldun derede, adeyyo la la leyo, minicik kaldırım taşı pırlantaya mı karşı- ve türevi şarkıları dinlemekten gına gelen bünyeye gökhan kırdar- of aman nalan- nil burak- harun kolçak ve türevi sanatçıların mükemmel şarkılarını vererek mutluluk yaratmakta ve drive-time denen o 1 saat bazen daha çok süren anları çok daha kaliteli ve çekilir hale getirmektedir.

    aferin la.

    acun sana sesleniyorum oğlum bunun aynısının tv versiyonunu yap.
  • arşivi 1960 lardan başlar, 1999-aralık ayında çıkan son albümle ( yirmi dakka düşündüm hatırlayamadım kimin olduğunu) biter. o arşiv için vakti zamanında fidan gibi bir yiğit müthiş emek harcamış, adeta kendini heder etmiştir.
  • harika bir kanal. arabamda radyoya kaydettim. her gün dinliyorum. efsane şarkılar çıkıyor.
  • yaklaşık 1 ay önce fark ettiğim radyo kanalıdır. sabahları işe giderken dinliyorum. uzun zamandır aradığım frekans buymuş meğersem.
  • yaşım o kadar çok olmasa bile yaşayamadığım eskiyi bana tattıran radyo frekansı. özellikle sabahları yol o kadar keyifli bir hale dönüşüyorki bu arkadaşlarla. anlatamam. ki zaten çoğu kişi anlamaz. (bkz: anlayamazsınız)
  • özlenen 90'lı yılların ve anıların daha da çok özlenmesine sebep olan harika radyo kanalı.
  • gerçekten müthiş bir proje olmuş. özellikle arabada dinlerken insan kendini 90'lı yıllarda zannediyor.
  • fikir babası istanbul kent fm ya da güncel adıyla kent fm olan radyonun özünü kaybetmemiş hali diyebiliriz. sade, simple, 90'lar, sadece müzik, az laf çok hatırlanacak şarkı. ha bir de daha iyi çekeni tabi.
  • severek aylardır takip ettiğim radyo. repertuarımın da ne kadar zengin olduğunu eşlik ederken anlıyorum.
    bence başka dj'ler de bu radyoyu dinlemeli. fettah can'dan castin bibır'dan bıkmadınız mı hala?
hesabın var mı? giriş yap