• out of practice'te ailenin acil serviste çalı$an lezbiyen kızını oynayan amerikalı oyuncu. rol aldığı çoğu dizinin ilk sezonu bitmeden iptal edilmesi yüzünden "show killer" lakabını kazanmı$...
  • gary unmarried'te gary'nin eski eşi olan allison brooks karakterini canlandıran oyuncu
  • aslında güzel hatun olduğunu tahmin ettiğim oyuncu. ancak nip/tuck'ta jakuzinin içine sıçtığından bu güne, sean macnamara gibi benim için de bitmiştir. tarihin gördüğü en kötü kariyer seçimi olması olası.

    gary unmarried adlı dizinin bir bölümünü izledim. bu kadın da oynuyor. dizi iyi mi, kötü mü, ne anlatılıyor, kadın nasıl bir oyuncu zerre anlayamadım. sürekli yine sıçar diye tetikteyim. o yönde bir eğilim olmadığını gördüğümden de, senaryonun o noktaya nasıl gelebileceğini kuruyorum da kuruyorum. bir sit-com olduğu için ağır bir olay. fakat gerekli komedi şartları yerine getirildiğine iyi bir bölüm ortası climax'ı yakalanabilir sanki. kalan sürede de türlü türlü şekillerde karizması toparlanabilir. mesela ortada altına sıçar ama 5 dakika sonra illegal biçimde çalışan, sömürülen bir çocuğa yuva sağlar, en iyi arkadaşını ölümden kurtarır.. böylelikle "sıçtı, ama iyi bir insan" duygusuyla veda edebiliriz. sonraki bölümde de sanki hiçbirşey olmamış gibi devam eder.

    kafam allak bullak. herşeyden kopmuşum.. rol icabı tekrar sıçsa ondan çok ben rahatlayacağım. ızdırab içerisinde sit-com izliyorum.

    çünkü inanıyorum ki tekrarlarsa, ikinci olacak. o zaman her çıktığı rolde "aha! altına sıçan kadın bu işte" istemsiz tepkisini yok edebilirim. işte o zaman diyebilirim ki: "evet sıçıyor.. sıçıyor ama bununla barışık, kendine yakıştırmayı biliyor, taşıyabiliyor"
  • seinfeld'de "the outing" bölümünde sharon rolünde gençliğinde ne kadar güzel olduğu görülebilecek hatun.
    https://www.youtube.com/watch?v=rgayqakxajg
  • (bkz: the mentalist)

    6. sezon 2. bölüm.
hesabın var mı? giriş yap