• davranis bilimcisi filan degildir. şarlatanliginin foyasinin ortaya cikmasinin ardindan, hala cesitli gazetelere teknoloji ile ilgili yazilar yazarak kendi tanitimini yapmaya calisiyor. ve halen, evet halen "california janus universitesi davranis bilimleri lisans mezunu" oldugunu iddia ediyor, ve halen ailelere ve yetiskinlere "0-5 yas bebek ve cocuk davranislari" egitimleri verdigini soyluyor. kendisi israrla sahtekarliklarina devam ediyor, biz de tekrar yeniden yazalim.

    1. california janus universitesi, diplomasini internetten para karsiligi alabileceginiz, herhangi bir yök gecerliligi bulunmayan, paravan bir kurumdur. buradan alinan herhangi bir belge, size turkiyede calisma imkani saglamaz. davranis bilimcisi olamazsiniz burada. kendisi israrla halen buradan mezun olduguna dair gazetelere ilan veriyor. şarlatanligin bu kadarina pes dogrusu.

    2. kendisi ailelere 0-5 yas bebek ve cocuk davranislari egitimleri verdigini yaziyor. bu bir suctur. kendisinin bu egitimleri vermeye herhangi bir hakki yoktur. sahte, paravan bir kurumdan aldigi belgeleri kullanip 0-5 yas arasi cocuklarin davranislari hakkinda egitim veremez kimse! ustelik bu egitimleri ucretsiz yaptigini da zannetmiyorum!

    burayi okuyan aileler, lutfen bu kadinin egitimini arastirin. ben bu tip şarlatanlarin karsisinda durmaya calisan bir hekimim, ama siz bana da inanmayin. kendiniz arastirin. kendisinin mezun oldugunu iddia ettigi "california janus universitesi"nin ne olduguna bir de siz bakin. goreceksiniz ki, kendisinin bu egitimleri vermeye hicbir yetkisi yoktur. cocuklarinizi bu kisiye emanet etmeyin.

    ayrica bu kisi icin arastirilmis bilgilerin toplandigi bir sayfa
  • yök tarafından onaylanmamış, para karşılığı uzaktan eğitimle diploma veren bir üniversiteden mezun olmuş (bkz: newport university) “davranış bilimleri uzmanı”

    türkiye’de denkliği olmayan bir diploma ile gazetelerde yazı bile yazıyor kendisi

    hanımefendide ne ararsanız var, uzmanlığı olmamasına rağmen her türlü eğitimi veriyor maşallah

    bir diğer dünyada eşi benzeri bulunmayan yaratıcı uzmanlık alanı için (bkz: bebek beyin gelişimi uzmanı pınar holt)

    sözde uzmanımızın tüm sahtecilikleri bu blog sayfasında çok güzel açıklanmış
hesabın var mı? giriş yap