• kanal a'da yayınlanan hafta sonu günlüğü programının sunucusu. hürriyet web tv'de yayınlanan düşme videosuyla tanıdım kendisini. eğlenceli biri olduğu kalkınca sufle yemesinden belli.
  • karmatürk'te sabahları program yapan radyocu. programında haykırma köşesi diye bir bölüm var, insanların sabah sabah isyeaeanlarını duymak eğlenceli oluyor. bir tek bu polat abi bazen bulduğu üstelik pek de komik olmayan bir espriyi uzattıkça uzatıyor, o noktada da ister istemez kanal değiştirmek zorunda kalıyoruz.
  • o kadar uykusuzum ki polat alemdar diye okudum.
  • kendisini dinlediğim zaman yolculuğun nasıl geçtiğini anlayamadığım radyo d'de sabah ve akşam programı yapan radyocu.
  • sabahlari radyo d'de program yapan ve la bamba melodili "sabah polat labarlaa" jingle'ina sahip olan dj. sosyal medyadan veya telefonla kendisine ulasip birilerine veya bir seylere haykirabilirsiniz (bkz: haykirma kosesi)
  • günahını almayalım da çok fazla grip/nezle vs oluyor ve yayınını aksatıyor..

    ya da bana öyle geliyor. bir ara çok dinlerdim, birlikte çok haykırdık..
  • sene 2004 2005 filan, alem fm'de haftaiçi her akşam bir radyo programı dinliyorum, örümcek show, iyi mizah, hoş sohbet, güzel şarkılar. hatta sonrasında da joker abdül vardı, neyse. programı sunan abinin müstear ismi örümcek, gerçek adını bilmiyoruz o vakit. bir gün dedi ki falanca gün adımı açıklayacağım. neyse o gün geldi, adam harbi açıkladı adını, polat labar. hatta hiç unutmuyorum, adını açıkladıktan sonra şebnem ferah'tan senin adın ne şarkısını çalıp aralarda kendi adını haykırdı, ses hala kulaklarımda.
    senin adın ne? polaat!
    ismini söyle! polaat!
    iki gün önce akşam arabada kanalları geziyorum, aklıma yine örümcek show geldi ne güzeldi diye. neyse bir kanalda durdum, adamın biri konuşuyor, dinleyici mesajlarını okuyor filan, "polat abi, falan filan". sakın polat labar olmasın diyorum ama imkanı yok, sesi hala kulaklarımda ve bu ses onun değil.
    oymuş, harbi polat labar'mış. sesi değişmiş, zaten artık örümcek de değilmiş.
  • sabahlar radyo d' de program yapan, esprileri ataerkillik kokan bayık ve sevimsiz insan. cenk erdem reklama girince bazen acıyorum, sürekli dayatılmış toplumsal roller üzerinden espriler, küçüklüğümüzden beri kodlanan stereotipleri pekiştiren yaklaşımlar. gerçi bu millet bundan anlıyor, adam bulmuş yolunu. zeka kırıntısı barındırmadan toplumsal roller üzerinden espri yap, cinsiyetlerin kodlanan rollerini iyice pekiştir karikatürize et, tamam yürür gidersin.
  • akıllı adam; programı kendi başına yapsa bir süre sonra esprilerine alışacağız ve sıkıcı gelecek. ancak o seyirciyi aktif olarak işin içine sokup renklendirmeyi başarıyor. ha günümüz insanı ne yapsan erken sıkılan bir model, bundan da sıkılacağız ama en azından emsallerine göre uzun ömürlü olma şansı var.
  • sabahları dinlerdim, seyirciyle muhabbeti güzel. olaylara bakış açısı çok farklı.
    geçenlerde programına melih gökçek'i konuk edip twitter paylaşımlarına övgüler yağdırdı. adamı öve öve bitiremediği anda benim için de bitmiş oldu.

    melih gökçek denen goygoycu her yazısında ve konuşmasında yalanın dolanın ve algı yönetiminin dibine vuruyor.
    sen de bu adamın ne yaptığını bildiğin halde programına kabul ediyorsun. benimle değilsin labar.
hesabın var mı? giriş yap