• john robinson ismiyle eskiden ölesiye sevdiğim oyun.

    ama sonra nedense bitti içimde bi'şeyler.

    blog bile açmıştım lan ilk haber sitesi gibi bi'şeydi oyunda. eheuhe. http://popohaber.blogspot.com/

    arada bir yine ölmesin diye giriyordum ama bir ara kaçırmışım da ölmüş karakter.

    sağlık olsun, hiç unutmayacağım ama bu oyunu.

    edit: ölmüşüm ve sağlık olsun yazıyorum lan asdfgh.
  • her nasıl olduysa 2 yıl falan kullanmadığım karakterimin popomundo tarafından hazırlanan şifresini hatırlayarak giriş yaptığım oyun. tabi karakterim sizlere ömür. yeni bir karakter açtım, vip oldum, ekşi sözlük kabilesine mesaj gönderdim ama daha cevap gelmedi. basıyorum bu aralar parayı ama durun bakalım nereye kadar gidecek bu iş.

    bağımlılık yapar dikkat etmek gerek. ha bana sorarsanız eskiden çok ama çok daha güzeldi, yeni bişeyler eklemişler, oynanabilirlik açısından kolaylıklar çok olmuş ama eskiden emek sarfetmek gereken şeyler artık ele düştü denebilir. herkes 7-8-9-10 yıldızlık. eskiden nerdeydi öyle hey gidi günler hey.
  • her seferin hevesle başlayıp yetenekler yüzünden tıkandığım oyun. şimdi new york'a gidip sokaklarda ölmeyi planlıyordum ama yine olmadı kader kısmet.
  • bir an önce ergenlerden arındırılması gereken oyun. avatarlarla fantezi yapanlar mı dersin ''yha knk örtmenm olr msn'' diye mesaj atanlar mı. kim kimle ne ara kanka olduysa. bir de bunun oyun olduğunun farkında olmayanlar var, onlara zaten bir şey diyemiyorum artık.

    ayrıca kanka nedir yahu.
  • hala ölüp internet çöplüğünde kaybolmadıysa üşengeç insanların hesaplarını kapatmayışındandır. uzaklara gidip nadiren haber alınan dayı gibi yahu. yaşıyor mu? evet.. ne iş yapıyor, ne alemde? bilinmiyor!
  • karakterimin ölmesine kıyamadığım için haftada 1 ziyaret ettiğim oyun. yoksa ne oynuyorum ne bir şey.
  • 2007 yılında yoğun bir şekilde oynamış olduğum oyun. yıllar sonra tekrar bir bakayım diye yeniden oynamaya başladım ama kendine eskisi kadar bağlayamasa bile fazla zaman harcatmamasının avantajını kullanarak 1 aydır 2,3 günde bir yarım saatimi ayırıp oynuyorum.
  • önceleri sadece müzik endüstrisine yönelen oyun zamanla suç sektörünün ve ticaretin gelişmesiyle karmaşıklaşmıştır.
    oyunun 2. versiyonunda suç sektörü müzik sektöründen ayrılmıştır.
  • 1688 günlük karakterimin öldüğünü farkettiğim oyun. üzüldüm yahu 48 yaşında öldü karakter* bi de o kadar para harcamıştım, en son soyadımı değiştirmek için bile para vermiştim... rip!
  • 28 şubat 2012 itibariyle 1292 gündür oynadığım oyun. bu aralar sıkılsam da hala eski sevgimi kaybetmedi. sanırım bunda ilk defa düzgün bir kariyer sahibi olmam ana etmen. 633 günlük 4. karakterimde inanılmaz konserler veriyorum. bu açıdan mutluyum. ama oyunun eski günleri gerçekten mazide kaldı. artık şaziment erkan isimli karakter bile daha az forumda. çaylak forumda son başlık açılalı beş saat olmuş, ardından başlık gelmemiş... genel forumda kimse yok... eskiden 350.000 kadar olan oyuncu sayısı 130.000'lerde... vakit kaybı olarak görmeme rağmen kıyamıyorum. çok güzel anlar geçirdim ve hala daha iyi arkadaşlıklar edinebilirim umudu ile oynuyorum. 1000 gündür, üç karakterdir evli olduğum rp eşim ile bile artık konuşmuyoruz. ama ben bırakmayacağım. geçirdiğim o güzel anlar için bırakmayacağım.
hesabın var mı? giriş yap