• 880 bin aboneli bir youtube kanalı. yankı adlı çocuğun ve ablası rüya'nın maceralarını anlatan videolar var kanalda. anasının yankııııı yankııııı demesinden tiksindim yemin ederim. insanda kafa beyin bırakmıyor. 880 bin kişi neyini takip ediyor bu çocukların anlamadım.
  • 880.318 kişi, bir çocuğun bisiklete binmesi, oyuncak paketlerini açması, parka gidip salıncakta sallanmasını izlemek için kanalı takibe alıyor. beynim durdu...

    hayata dair tüm bildiklerimi unutup yeniden başlamak istiyorum.
  • prenses elif‘in erkek kardeşidir. youtube’dan kazandıkları parayla anne ve babası da kral olmuştur.
  • net çocuk istismarı yapıyorlar ama devletimiz bunu görmüyor, bunun çocuk işçi çalıştırmaktan farkı yok. eğelence amaçlı ise o zaman youtube gelirleri ve sponsor gelirleri kapasınlar eğlensinler.
  • kızımın bir kaç gündür takip ettiği saçma sapan hatta çok tehlikeli videoları olduğuna kanaat getirdigim acil kapatılması gereken kanal.
    (yankkıııı yankkkıı onu öyle acmayalim elimiz kesilir diyor sadece sersem annesi, çocuğun bir tarafina bişey olacak diye benim aklım cikti, sorumsuz ve şuursuz bir kadin olan annenin saçma senaryoları çocuğun benliğini bulması ciddi sorun olacak gibi...)

    bir de aile resmen küçücuk çocuk üstünden para kazanıyor, cocukda garibim hiç bişeyden habersiz oyun oynuyor sanıyordum ki yanilmisim cocukda herseyin farkında.burası gerçekten tuhaf! birde ilk videoları ile son videoları arasında acun firarda ile tv8 farkı var enteresan.

    resmen bu çocuğun büyüdüğünde ebeveynlerinin sorumsuz ve bencilce davranmaları sonucu ciddi travmalar yaşayacağını düşünüyorum. umarım yaşamaz ama gidişatı psikolojik olarak fecaat.
  • içeriği genel olarak “yanggııaaa, yangııaaa annecim, yangııaaa, yangıaaa annecim” olan bir youtube kanalı. kabus gibi.
  • mal bi “ayyyyy yankııııı aaaaaaaaa ne var diyen kadın sesi barındıran kanal. çocuklara izletilmemesi gerekir. iq’yu 50 puan düşürür.
hesabın var mı? giriş yap