• ben demiyorum valla şahsım diyor:

    "akp’li cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, saray’daki millet kongre ve kültür merkezi'nde düzenlenen 20. milli eğitim şûrası'nda konuştu.

    burada yaptığı konuşmada, sözleşmeli öğretmen ile kadrolu öğretmen ayrımının kaldırılacağını söyleyen erdoğan, “mecburi hizmet hariç atamalar, özlük hakları, mazeret tayinleri başta olmak üzere sözleşmeli öğretmenlerimiz, kadrolu öğretmenlerimizle aynı haklara sahip olacaklar” dedi.

    erdoğan ayrıca, profesörlere de ilginç bir çağrıda bulundu ve “istiyorum ki orta öğretimde profesörlerimiz gelsinler, okullarımıza müdür olsunlar. orta öğretime farklı bir zenginlik kazandıracaktır” ifadelerini kullandı."

    kaynak

    eğitimli insanlardan pek de haz etmeyen lise mezunu siyasal islamcının enteresan fikirlerinden biri. kreş öğretmeni olsunlar bence.
  • finlandiya'da ziyaret ettiğim okullarin müdürlerinin hepsi en az doktora mezunu ve 40 yas üstüydü. hatta siz çok gençsiniz bu meslek için demişlerdi.
  • sözleşmeli öğretmenlik kavramını ortaya çıkaran, uygulayan ve adaletsizliğin yaşatan kendileri değilmiş gibi... hiç çekinmeden bunları, milyonlarca insana söyleyebiliyor olması...

    perefösörler hususunda ise bence okulların kalitesini daha fazla düşürmenin anlamı olmayacaktır.*
  • siz bu ülkede memur maaşıyla profesörleri çalıştırmayı, imam hatiplerin başına profesör getirmeyi düşünüyorsanız, daha çok hayal kurarsınız...

    evet, ortaöğretim için çok büyük bir adım olur da profesör için atılacak adımın küçüklüğünü hayal edemiyorum. veli toplantısı yapmak vs akademik araştırmalarda bulunmak... söyleyeceklerim bu kadar.
  • bazıları varki bilgi yok cahilin önde gideni. kibirden çatlıyorlar. onların yetirdiği çocuklara gençlere yazık. eğitimin kalitesi düşer.
  • eğitim sisteminin ağzına s.çtık itirafını içeren sözdür. akp li, kafatasçı, cemaatçi, din simsarı bir çok öğretmeni, çoğunluğu din dersi öğretmenliğinden geçen bir çok kişiyi müdür yaptılar. sırf kendi ideolojilerini devam ettirmek uğruna. sonuçta eğitim sistemi çöktü. yaptıkları hatadan dönüş yok, çünkü çürümüşlük, kokuşmuşluk sistemi sarmış durumda. eğitim sistemi öğrenci seçmek için sınava yönelik öğrenmekten başka bir amacı olmayan bir sistem haline geldi.
  • profesörler öğrencilerinden cahildir. öğrenciler müdür olamıyorsa hocaları hiç olamaz. ülkede üniversite de yok zaten. en iyisi zannedileni medrese. akraba evliliği sakat doğuma yol açmaz diyeni müdür yapıp biyoloji derslerine mi sokacaksın? ha burkanın karanlığını seviyorum diyeni imam hatip ortaokuluna alabilirsin bak. ama o da avrupa'nın göbeğinde şaraplı krep yiyor. gelmez.
  • destroyer amirallerine kürek çek demek gibi bir şey sanırım.
  • yazılımcılarla başlayıp doktorlarla devam eden göç dalgasına profesörleri de dahil etmektan öteye gitmeyecek olan şahsım fantezisidir. eğitimi, eğitimciyi, az buçuk kalmış bilimi bitirmeye and içmiş bu çekirge sürüsü bedeviler. niteliği ve estetiği olan her şeye düşmanlar. yoksa orta öğretimi düşünen 20 senedir onu budamak yerine adam gibi bir sistem kurardı zaten.

    -imlaladım.
  • ilköğretimde okul müdürüyüm. aralık ayı maaşım net 4950 tl. bu paraya değil profesör kepçe operatörünü, simitçiyi gel seni müdür yapalım desen küfrü yer arkana bakarak gidersin.
hesabın var mı? giriş yap