• midway tarafından ps ve xbox için piyasaya sürülmüs bir stealth action oyunu. bir splinter cell yada mgs olmasada (ki öyle bir iddiasi da yok) türü icinde saygı gorecek bir oyundur.kendine has guzel yanlari vardir pyrokinesis,telekinesis,mind drain,remote viewing,mind control,aura view guclerine sahip karakterimiz ile dusmanlari duvardan duvara carpar yakarsiniz,zihinlerine girip onlari kontrol edip onlarin gozlerinden gorebiliyorsunuz daha bir suru kil tuy ozellik ve tabii bunlarin yaninda elinizde gene klasik silahlarda bulunuyor.sonuc olarak cok basarili bir yapım.
  • ilginc psi ozellikleri yuzunden zevkle oynayabildigim yegane fps oyunu. telekinesis filan oldukca eglenceli oluyor, uzaktaki patlayicilari alip ha$irt kotu adamlarin ustune atinca telef oluyorlar yazik.
  • kontrolleri felaket zor olan, otomatik hedef almayan ve save'lere ragmen bolum ba$ina donmekte israr eden, bu nedenle bazen beni cileden cikaran oyun.
  • duzelti: otomatik hedef alan, fakat bunun icin ayni anda 3 tu$a basip bir de analog'u ittirmeyi gerektigi icin bu ozelligini tercih etmedigim oyun. (bkz: xbox)
  • bölüm sonu bossu barret'ın telekinesisle üstüme tren attığını görünce , oha kaçayım dememi sağlayan oyundur.
  • psişik güçlerin en iyi kullanıldığı oyundur.şimdi güçlere gelirsek mesela telekinesis gücüyle ufak tefek objeleri ,, kutuları , patlayıcı dolu fıçıları , düşmanları yüksekliği de ayarlayabilmek üzüere hava kaldırabiliyor duvardan duvara çarpabiliyoruz.hatta bir kutunun üstüne çıkıp kutuyu havlandırarak , psi gücümüz*bitene kara magneto gibi havada süzülebiliyoruz.pyrokinesis gücüyle düşmanları yakabiliyoruz , mind drain ile bizi göremeyen düşmlara sessizce yaklaşıp zihinleri emebiliyoruz*.remote viewing ile vücdumuzdan serbest olarak kapılardan geçebiliyor , etrafta olan tehlikleri görünmez bir hayalet gibi inceleyebiliyoruz.mind control ile düşman askerlerinin zihinlerini kontrol edebiliyor , psi gücümüz bitene ya da kontrol ettiğimz asker ölene kadar o asker ile savaşabiliyoruz.bunların uygulamasına ve yarattığı oyun çeşitliliğine bir örnek vereyim .mesela çıkmanız gereken bir binanın üstünde iki asker var ve askerlerin yakınında patlaıyıcı varil , kutu vs var.ilk olarak normal bir şekilde silahımızla vurarak askerleri öldürebiliriz , askerler patlayıcı varillerin yanından geçerken varillere ateş ederek düşmanı havaya uçurabiliriz, telekinesi ile belli bir mesafeden askerleri havaya kaldırıp binadan aşağı atabilirirz, askerlere arkadan gizlice yaklaşıp mind drain ile zihinlerini emip yok edebiliriz* , askerlerden birinin zihnine girip o askerle diğer askeri öldürebilir sonra yine o askeri kontol edeerek aşağı atlamasını ya da patlayıcı bir varile yakın mesafeden ateş ederek ölmesini sağlayabiliriz , pyrokinesi ile askerleri yakabiliriz veya yine telekinesi ile etraftaki kutuları askerlere çarptırarak askerlerin binadan aşağı düşmelerini sağlayabiliriz.
    not: bu entry bir yıl sonra oyuna haskızlık etmemek için yazılmıştır.
  • cd oyun'da göktüğ yüksel'in makalesi sonucunda öğrendiğim ve öğrenmemle tahtakalenin altını üstüne getirerek güç bela bulabildiğim ps 2 oyunuydu.

    inanın o oyundaki lezzeti bir daha ne halo'dan aldım ne de gta'dan. enteresan oyundu vesselam
  • second sight ile birlikte içinde telekinezi içeren severek oynadığım 2. oyundur. bu iki oyunda muazzamdı bence. yukarıda da belirtildiği gibi üstümüze tren atan mor kravatlı şişko zenci bu oyunun en büyük kabusudur.
hesabın var mı? giriş yap