• 13.03.2004 de kurulan, 29.07.2004 de sitesini açarak hizmet vermeye başlayan, web hosting şirketi.

    http://www.rh.com.tr/
  • türkiye'nin en iyilerinden belkide en iyi hosting şirketi.gerek ciddiyeti gerekse 7/24 kesintisiz hizmet vermesiyle bir çok kullanıcının takdirini toplamıştır.
  • türkiye'de ilk kez microsoft windows server 2008 hyper-v üzerinden vds (virtual dedicated server) hizmeti vermeye başlayan web hosting şirketi.
  • bence türkiye'deki en kaliteli hosting firması. tabii herkesin tecrübesi farklı olabilir fakat şunu da unutmayın beterin beteri vardır:
    (bkz: turkticaret.net)
  • turkiye'de isini ciddi yapan, guvenilir, soru(n)larinizi hizli sekilde sonuca ulastiran ender firmalardan. kullandigim sure icinde hicbir sorunla karsilasmadim kaliteli firma.
  • gerçekten süper hizmet veriyorlar. çok "süper" firma ile çalıştım. ben ki fiyat/performansta uçları arayan biriyim. aldığım hizmet de bir defa hariç hiç sunucu olmadı. hep vps, vds, virtuozzo hatta sharing. sunucuyu koyarsın çalışır, bağlantın iyiyse sıkıntı yoktur. ama sanallaştırılmış olayı yönetmek gerçekten sıkıntıdır. az kar etmekle, kaynak sıkıntısından kullanıcıyı hayatından bezdirmek arasında gidip gelirsin. radoreden cüzi bir fiyata vpsim var. bundan önce kapanan nixcon'da sunucum, sadecehosting'de virtuozzo, turkticarette, natro, brinkster, hostony resellerlar, ihs'den plesk lisansı aldım ki, yaşadıklarım evlere şenlik... sadecehosting dahil -ki çok överler- hepsinde "ne yapalım, yapacak birşey yok, normal" türü şeyleri çok duydum.

    radore'de gece 4.30 da ararsın, ya kusura bakmayın ağ bağlantısını yanlışlıkla kapattım dersin, küfür etmeden ilgilenirler.
    format atıp tekrar kursanız dersin ilgilenirler.
    kampanyaları geçmiştir, ya böyle kampanyanız varmış, geçmiş ama benim şartlara göre iyiymiş, şunu şu kampanyaya yükseltin valla bu böyle sıkıntı zaten çok kasıyor işletim sistemi dersin, tamam derler yükseltirler.
    sorunun tamamıyla işletim sistemi ya da yazılımdan olduğu belli olduğu halde, yapabilecekleri birşey var mı bakarlar.
    bağlantıları her zaman süperdir. 2 senede bağlantıları plansız sadece 1 defa gitti. o da oldukça kısa süreliydi.

    umarım böyle devam eder. sanki onlar bana bu hizmeti lütfediyorlarmış gibi, aman sıkıntı çıkmasın diyerek faturalarımı ödemeye devam ederim.
  • sadecehosting'den kendilerine geçmek üzere olduğum firma. kayıt olurken tc kimlik no'su istiyorlar ve bunu kontrol paneline girerken "annenizin adı?" gibi sorularla kullanıyorlar sanırım. bu sorular da rastgele geliyor olmalı. iyi yani, sevdim. fakat bu sorular hemen aktif olmayabiliyor sanırım, ilk girişimde kendi oluşturduğum sorunun cevabını yazıp girmiştim.
  • yaptığım araştırmalara göre çok sayıda korsan yayın yapan siteye, dolaylı yoldan da olsa hosting desteği veren firma. çalıştıkları reseller firmalarına dikkat etmeliler.

    (bkz: karınca hosting)
    (bkz: sayfa.net)
  • haftada bir yedeğini almakla yükümlü olduğu r10.net'in yedeğini neredeyse 2 sene boyunca harddisk'in dolduğunu fark etmeyerek bozuk aldığı ortaya çıkan ve database'in silinmesi sonucu forumun 2 sene öncesine dönmesine sebep olarak prestijini bir günde sıfırlayan sözde hosting firması. bu büyük sorumsuzlukları yüzünden binlerce insanı mağdur ettiklerini not düşeyim ki bu firmayla çalışmayı düşünenlere referans olsun.

    anlaşılan ilk vukuatları da değilmiş ama işin kötüsü bu sefer sığınacakları bir bahaneleri de yok.

    (bkz: r10.net/#29634205)
hesabın var mı? giriş yap