• e3 tanıtımında lara'yı "ah!" diye bağırışlarından tanıdığım, tomb raider serisinin yeni oyunu.*
  • tomb raider a survivor is born serisinin prequel'i olacak ve tomb raider'in geçmişi ile yüzleşeceği oyun. e3'te gösterilen ilk demoda bazı sahnelerin tomb raider a survivor is born ile benzerliği dikkat çekici. bunun yanında tomb raider'ı bir an önce bitirmek istemeyenler için oyuna kahramanımızın acıkması, avlanması, zehirlenmesi ve panzehir araması gibi özellikler de eklenmiş. bu eklentiler; oyunun direk gidişatına bağlı olmayan open world bölümler olarak hazırlanmış durumda. oyunun 2015 yazında sadece xbox one ve ps4 için çıkması bekleniyor.
  • gamerant'e göre pc, xbox one ve ps4 için açıklanmıştır. square enix ve eidos'ta bir şey bulamadım ama...

    pc'ye çıkmaması düşünülemez tabi, eidos yapmaz öyle ibnelik.
  • insana kesmelik çocuk aratan oyundur. gerekirse konsol aldırır. trailerdan anlaşıldığı üzere hem hikaye hem de görsel açıdan bomba gibi gelecek. zira tomb raider a survivor is born kendini yeterince kanıtlamıştı ve gelecek için çok olumlu bir referans oldu bence. bundan sonra seriden kötü oyun beklemiyorum şahsen. tek derdim şu, abiler ablalar. lütfen biraz daha zor bulmacalar. biraz kafa yoralım. nerden gideceğimizi saatlerce düşünelim yine. eski günlerdeki gibi. hadi be lütfen. yeni oyunlar gittikçe daha moron bir kitleye hitap ediyor. nereye gideceğin, nereye tutunacağın her şey göz önünde. olmaz ki canım...
  • 2013'te çıkan tomb raider oyununun sequel'i fakat lara croft'ın hikayesi olarak da prequel'i olacak oyundur.

    [https://www.youtube.com/watch?v=dsa05hzdnbe https://www.youtube.com/watch?v=dsa05hzdnbe]
  • az önce xbox one exclusive oalrak çıkacağı açıklandı. yayında ve yapımda emeği geçen herkesin amına koyayım. tomb raider markasına ihanettir lan bu. amına koduklarım.

    gerçi bence %100 time exclusive' dir bu da şimdilik pr nedeniyle bu şekilde söylüyorlar. çıkışından sonra en geç 1 yıl içerisinde ps4' e de, pc' ye de gelir bence. ama yine de çok büyük götlük oldu bu.
  • xbox exclusive olacak oyun.
    xbox exclusiveliğinin geçici olduğunu, sonradan pc'ye ve ps'e de çıkaracaklarını umarak, az önce yazdığım küfürlü entry'yi kenara aldım. eğer oyun çıkmazsa gireceğim.
  • microsoft'un xbox one için exclusive olacağını duyurduğu oyun. şoku atlatıp yorumlamaya çalıştık.
  • amına kodumun microsoftunun parayı basmasıyla xbox one exclusive olmuştur. zihniyetinizi sikeyim.

    edit: excusive'lik sadece belli bi süre için olacakmış. hah şöyle yola gelin.
  • guzeller guzeli lara croft'umu iyice ergen yaptilar ya, isterse sadece arap seyhleri icin ciksin
    dedigim oyun
hesabın var mı? giriş yap