• (bkz: kibir)
  • her ne ise sonunu hazırlayan nedendir.
  • geri dönüşü olmayan bir yola girdiğinin farkında. bir yandan da abd, rte yi gözden çıkarmış olacak ki dünya basınında ifşa tüm olaylar. özetle, sığınacağı bir liman kalmayan rte sıvama derdine hiç girişmeden iyice b.'a batmaktadır.
  • daha önce hiç bu konuda tecrübesi olmamasındandır. 11 yıllık iktidarında ilk defa toplumun bu kadar geneline yayılmış bir tepki oluyor. teyzeler nineler bile katıldı bu direnişe. işte burada başbakanın yaşadığı bence bir akıl tutulmasıdır. 31 mayıs'tan sonrası hiçbir zaman 31 mayıs öncesi gibi olmayacaktır. başbakan bunu idrak edemedi, iyi de oldu gittikçe suyu ısınıyor.
  • tabii ki de bir görev adamı olduğu içindir. görevine sıkıya bağlı bir idealist olduğundan mütevellit baskılara boyun eğmez ve görevine devam eder.

    oysa ki kolektif bilinci hiçe sayıp insanlara çapulcu demek yerine, varsa kusurumuz özür dileriz derse yada "kahveden 1 milon kamyon adam çağiririm siktiririm belanizi , ama cağırmıyorum" diyerek daha fazla toplumu galeyana getirmez ise ülkeyi bölme, toplumu birbirine kirdirarak yepis yeni ülkeyi sikip atmak gibi ülvi gorevleri yerine getiremez. o zaman da kimseden gut boy diye övgü alamaz. o yüzden diyorum ki galeyana gelmeyin. biz ne kadar bölünür ne kadar parcalanirsak o kadar basarili olacaklar. susmayin ama galeyana ve provakasyonlara gelmeyin.
  • (bkz: narsisizm)
  • fetullah gülen'e karşı olan savaşıdır.
    zira polis teşkilatı 70'li yıllardan itibaren bu cemaatin kontrolüne geçmiş ve tohumları bugünlerde meyve vermektedir.
    polis'in bu noktadaki yegane amacı recep tayyip erdoğan'ı alaşağı etmektir. kendisi de bu yüzden uzlaşmaz bir tavır sergilemekte ancak polis'e saydıramayacağı için yuvarlak laflarla çapulculara saldırmaktadır.

    özetle 2 zırzop'un atışmasına bir millet alet edilmektedir.
hesabın var mı? giriş yap