• susun deli konuşuyor konuş deli

    memleketin o kadar derdi var neymiş efendim antalya'daki ruslar rusya'ya katılmak isteyebilirmiş, fethiye'deki ingilizler de ingiltere katılmak ister o zaman yahu olm böyle bir şeyin mümkünatı, dünyada örneği var mı new york'taki çinliler çin'e bağlanmak istiyormuş gibi bir şey duydun mu sen bayılıyorsunuz boş konuşmaya asabım bozuldu sabah sabah
  • şu anda fıkra gibi görünen ancak rusya'nın sscb ya da abd gücüne erişmesi durumunda gerçekleşebilecek bir durum.

    yabancılara haddinden fazla gayrimenkul satmak her zaman risktir.
  • adam tr de mutlu. rusyaya niye bağlansın.
  • adamlar kars'ı istiyor zaten, kars'ı alırsa antalya'yı da yanında tazminat olarak alır zaten.
    (bkz: stalin'in kars ve ardahan'ı istemesi)
    yani imkansız bir şey değil.
  • islami iktidar ve yabancıya toprak satışı bu hızla devam etsin, türk halkı 2023 de de islamilerin über lüks hayatları için türkiyeden toprak satamlarına sesini çkarmayıp saray rejimini devam ettirsin yakın gelecekte olası olaydır.

    bugün ukraynda olanlar nato nun olmadığı veya türkiyenin natodan atıldığı bir versiyonda hemen olur, kimse de dur diyemez.
  • komik yargilar iceren durum.

    rusya'nin rus nufusu bahane ederek toprak talebinde bulundugu ulkelerin cogu eski carlik rusya'si topragi, sonradan da sscb statusu ile ozerklik kazanmis, sscb sonrasi da bagimsizlasmis devletler. yalniz hepsi de rusya'nin carlik zamanindaki topraklarindan bir kismini ele gecirmis sscb'nin cokusundeki bosluktan ve gucsuzlukten faydalanarak ve hala o topraklar uzerinde ciddi rus nufus yasiyor. rusya'da sscb cokusunde haksiz bir sekilde rusya ssfc'den ele gecirilen bu topraklari imkan buldukca geri topluyor ve hepsiyle de kara siniri var alakasiz yerler degil.

    rusya'nin turkiye'yle kara siniri var mi? yok.
    hadi imkansizi soyleyelim, gurcistan komple rusya'ya baglandi ve kara sinirimiz olustu. antalya'ya yine kara siniri var mi? yok.
    hadi antalya degil kars, ardahan'i istiyorlar. burada %1 bile rus nufus kaldi mi? o da yok.

    ee daha ne? kuru gurultu, guya milleti rus tehditiyle korkutup amerikan kucagina oturtma hamlesi.
  • putin ukrayna’ya girmeden kırk saat slav tarihi anlattı.
    sovyetler sırasında yapılmış bir yanlışlık olduğu fikrine getirdi lafı, ve verdiği toprağı geri istedi bir nevi.

    antalya’yla ne alakası var.

    senin musul kerkük’te hak iddia etmenle münih’i istemen bir mi?
  • ilk başta bu teori saçma gibi görünse de, açıkçası bu iş böyle devam ederse mesela bir 5-10 sene sonra neden olmasın ki, hak iddia edebilir. düşünün o zaman rusya dünyanın tek süper gücü olarak kalmış mesela, neden olmasın ?
  • “nerede rus varsa orada rusya’nın hakkı vardır” demişti putin bir zamanlar. antalya’da da bolca rus var. olur mu olur yani. şartlar uygun.
hesabın var mı? giriş yap