• çankırı'daki alevi popülasyonunun hatrı sayılır bir kısmı bu ilçededir. bu ilçeye bağlı 6 adet alevi köyü vardır (bulgurcu, capar, kutluşar, mart, özbek, göldağ).
  • 2014 yerel seçimlerinin bugün itibariyle tekrarlandığı ilçe. 30 mart'ta kazanan akp olarak ilan edilmiş, bugün ise resmi olmayan sonuçlara göre mhp'nin seçimi kazandığı görülmektedir. melih gökçek ve bazı bakanların seçim öncesi ilçeyi ziyaret etmelerine rağmen, vatandaş tercihini mhp'den yana kullanmış. bunda 30 mart'ta chp'ye oy vermiş olan bir kısım alevi seçmenin tatava yapmayıp oylarını mhp'ye kaydırmasının etkili olduğunu söylesek yanlış olmaz.
  • gayet terbiyesiz bir şekilde tehdit edilen yer.

    --- spoiler ---
    çankırı'nın şabanözü ilçesinde yenilenen belediye başkanlığı seçimlerini mhp adayı mustafa karakaya kazandı.

    30 mart yerel seçimlerinde akp'li ali çapçı'nın 4 oy farkla kazandığı seçim, mhp'li aday mustafa karakaya'nın itirazı sonucu il seçim kurulu tarafından iptal edildi. tekrar yapılan seçimde kazanan mhp oldu.

    asfalt çalişmasini durduruyoruz

    ancak akp'nin seçimi kaybetmesinin ardından ilginç bir gelişme yaşandı.

    akp şabanözü gençlik kolları il başkan yardımcısı, seçim işleri başkanı hüseyin kılıç, ilçede yapılan asfalt çalışmalarını durdurduklarını açıkladı.

    facebook hesabından "şabanözü bunu hak etti" diyen kılıç şunları yazdı:

    "ankara büyükşehir belediyesi tarafından şabanözü ilçesine yapılan asfalt çalışması an itibari ile durdurulmuştur asfalt makine leri ve işçileri ankaraya dönüş yapacaklar bunu şabanözü hak etti bi 5 yıl artık hizmete susarsınız pişmanlık fayda etmez şabanözü....!!!"

    çankırı belediyesi'nde özel kalem müdürlüğü'nde personel olduğunu da belirten hüseyin kılıç, ayrıca "şabanözü ilçemizdeki secimi kaybettik şabanözü ilçemize bol hizmetsiz 5 yıl diliyorum pişmanlık fayda etmez şabanözü....!!!" mesajını da paylaştı.

    --- spoiler ---

    http://www.odatv.com/…duk-5-yil-bekleyin-0206141200

    habere yapılan yorum ise tehdit edilen ilçe için çok anlamlı.

    --- spoiler ---

    misafir - derman

    memleket babalarının malları ya...baş ne ise kıç da o...

    --- spoiler ---
  • 3-5 aydın görünümlü elitist orospu çocuğunun demokrasi diye pazarladığının ne olduğunu göstermiş ilçedir. şu kenan evren'i bir yargılasalar her şey hallolacak ama bir duralım hele, hala yetmedi.
  • fabrika ve işletmeleri sayesinde işsizlik oranının ekside olduğu nadir merkezlerden biri. çubuk sadece 45 km uzakta. yani ankara ayağının dibinde. bu da onu ve güzelim köylerini cazibeli kılıyor ek olarak.
hesabın var mı? giriş yap