• fenerbahçe'dir.

    aykut kocaman'ın korkak futbolunun sonucudur. şampiyonluğun faturası kesin olarak teknik direktöre kesilmelidir. alınan beraberlikler, öne geçince rölantiye alınan futbol sebebiyle yenilen şansız goller düşünülünce gerçek apaçık meydandadır.

    kenar yönetiminin emri ve taktiğiyle gol atınca yavaşlayan ve ritmini kaybeden takım şansız denen golleri yer. konsantrasyon bozulur. kendisi bile bunu dile getirmiş ancak ne yazık ki sebebini teknik direktör olarak anlayamamıştır.

    2017/2018 sezonunda dört kez yenilen fenerbahçe; bu mağlubiyetlerin ikisini akhisarspor'a, diğerlerini de başakşehir ve beşiktaş'a karşı almıştır.

    son hafta, daha içerideki maçını oynamamışken 7 de 7 yapmıştır aynı zamanda. muhtemelen 8 de 8 yapacak. son 10 maçta 9 galibiyeti, bir beraberliği var. o beraberlikte kadıköy'de oynanan galatasaray maçı. ligin neredeyse üçte birini bu performansla geçtiği halde şampiyon olamıyor.

    iki beraberliği küme düşen osmanlıspor ve gençlerbirliği'ne karşı.

    şampiyonluğa çok yakın olan rakibi galatasaray, kendisinden 3 mağlubiyet fazla almıştır. fenerbahçe'nin 9 beraberliği var iken; galatasaray'ın sadece 3 beraberliği vardır.

    galatasaray'ın da son 12 maç; 10 galibiyeti, 1 beraberliği ve 1 mağlubiyeti olmuş olacak. bu da harika bir performanstır. haketmiştir tabii ki.
  • aykut kocaman'la beraberlik keyfinden dolayı oluşan sonuç.
hesabın var mı? giriş yap