• bölgedeki ev kiralarına bakarken denk geldiğim, ve gerçekten enteresan bulduğum ev sahibi. aşağıdaki linkten kendisine ulaşabilirsiniz.

    https://www.sahibinden.com/…-2500tl-910544112/detay

    yani bilemiyorum, artık işler gerçekten böyle mi yürüyor ama bana biraz abartı geldi. abimiz veya ablamız aradığı kişinin devlet memuru olmasını istiyor, yoksa kefil şartı koşuyor. üstelik kefil de bir firmada 3-4 yıl çalışmış olmalı. ola ki götürdüğünüz kefil 1-2 yıldır bir yerde çalışıyor boku yediniz, sokakta kaldınız.

    depozito iki kira istiyor, hadi bunu bir nebze anlarım da birader evdeki davlumbaz ve ankastre için neden 4 bin lira teminat senedi istiyorsun?

    bunlar da yetmiyor bizimki bir de 1 yıllık kira bedeli kadar senet istiyor.

    nerdeyse bütün birikimi eve bağladıktan sonra görüyoruz ki evin otoparkını bile kullanamıyoruz. neden? otoparkta yer yok.

    ilan silinirse diye ekran görüntüsü;

    görsel
  • (bkz: emekli albay)
  • psikolojik sorunları yoktur .zeki bir ev sahibidir.kiracilardan yeterince kazık yediği için başka birisi tarafından dolandirilmak istemiyordur.kimse kimseye de zorla ev tutturmadigina göre isteyen istediği yer ve kişiden kiralayabilir , kendini korumaya almaya çalışan birini hedef göstermeye gerek yoktur.
    edit:bazı arkadaşlar çok kolay hedef göstermeye devam ediyor .açıklamayi okumadan kendilerine hak vermedigimiz için bizim de psikolojik sorunlarımız varmış .ahaha komik cidden komik
  • bak bu kadar yıl emlak işi yaptım, bunun gibisini görmedim.

    değişik kafalar.
  • sözleşmeye bir de eve kamera yerleştirip izliyoruz deseler daha şık olurmuş. misal adam boyaya zarar verir kapıyı hızlı çarpar allah korusun.
  • ev sahibi ile ilgili değil bölge ile ilgili bir durumdur. kiraların yakın semtlere göre görece ucuz olması nedeniyle sıkça tercih ediliyor ve çok fazla kaçan kiracı var.

    5 yıl fındıklı'da oturdum, 5 yıl içerisinde aynı ev sahibine ait alt daire kiracısı 8 kez, üst daire kiracısı 4 kez değişti. en son adamın yok mu bir tanıdık, yıldım artık bunlardan diye isyan ettiğini hatırlıyorum.

    bu arada ilk 1 yıl bende detayda yazan süreçlerden (senet, kefil v.s.) geçtim. güven ortamı oluştuğunda bu gereklilikler ortadan kalkıyor.

    t: fındıklı'da bir daire sahibinin kiralık ev ilanı
  • daire de daire olsa...

    4+2 yazmış fakat ev hap kadar...

    kaçak yolla çatıya eklenti yapıp 2+1 evini kendince 4+2 eve çevirmiş...
  • monaco prensine komşu mu olmak istiyorsunuz o halde bu ev tam sizlik diye açsalarmış başlığı keşke şartlar onu gösteriyor.
  • baştan açıkça söylemesi çok iyi olmuş. genelde bana denk gelenler tam evi tutacakken senet, depozito gibi şeyleri araya sıkıştırmaya çalışıyorlardı. bu ilan bana samimi geldi.

    koşullara gelecek olursak: ortadoğu'da sıradan bir ev ilanı...
  • kamu ihale kanununa bakıp ev kiralamaya çalışmak.

    dostum iyimisin sen ya. depozitoyu ayrı istiyor teminat mektubunu ayrı istiyor sanki altın kaplama ev. senin bu şartlarına uyacak olan memur vs. zaten istediği yerde çok rahat ev bulur.
hesabın var mı? giriş yap