• iph*ne 13 pro max'i her alanda folloş edecek olan muhteşem telefon. nam-ı diğer apple killer. apple fanlarının kabuslarına giren üstün teknoloji.
  • samsung internet sitesinde görseli yayınlanmıştır.
    eski galaxy note hayranları ile s serisi kullanıcılarını aynı seride birleştiren telefon 5000 mah pil ile pil ömrü konusunda iştah kabartıyor.

    note 21 o kadar ses getirmemişti ve çoğu kimse note 9 ya da note 10'larını 21'e güncellememişti. beklemeye değmiş. ama tabi dolar kuru bu vaziyetteyken artık hayal oldu da denebilir.

    https://shiftdelete.net/…msungun-internet-sitesinde
  • başlığı altında shiftdelete reklamı yapılan telefon.
  • son söylentilere göre exynos işlemci ile ilgili sıkıntılar sebebi ile tüm dünyada snapdragon işlemci ile satılacak olan telefon.
  • başlık altında hakkı'nın sitesinin reklamı yapılıyor. vallahi telefondan bile soğudum. herkes hakkının sitesinden ve bu telefondan uzak dursun arkadaşlar.
  • #132341086

    kimse de demiyor ki "aga galaxy note 21 diye bir telefon yok.".

    tanım: galaxy note serisinin yerini alacağını düşündüğüm model.
  • ekran altındaki çene olayından kurtulup uniform, simetrik bir ön yüz ile karşıma çıkarsa alacağım telefondur.

    bu telefon ile beklenen artılar:
    - ai ile iyileştirilmiş fotoğraf çekme
    - go pro'dan daha iyi video stabilizasyon
    - çok iyi pil ömrü
    - hızlı şarj
    - exynos 2200 işlemci ve radeon gpu ile üst düzey 3d performansı
    - 3d performansının yanında üst düzey (ısınma benim beklentim)
    - chin (maalesef)
    - yeni s-pen özellikleri ve kullanımları
    - gerçek kalem hissiyatına en yakın s-pen kullanımı
    - victus + ekran koruma

    elimde 12 mini var... tamam akıllı telefon deniyor ama o kadar. nokia 3310 gibi gelmeye başladı telefon. ne zoom'lu fotoğrafı var, ne always on ekranı var ne de parmak izi okuyucu var. hele senelerdir nfc ile kredi kartı olarak kullanamamak çok büyük çağ dışılık ve hayat zorlaştırıcı bir şey. arkadaş simit alırken bile kredi kartı kullanıyorum, her seferinde cüzdanla haşır neşir olmak zorundayım iphone ile... bu kadar olumsuzluğa karşı elle tutulur tek artısı, tek elle tutulabilmesi :) zamanında birkaç ay s10+ kullanmıştım büyük telefon olarak, bunu da kullanabilirim diye düşünüyorum bakalım.

    edit: işlemci hariç öngördüğüm her şey olacak gibi görünüyor. snandragon işlemci sıcak çalışıyor fakat iyi bir soğutma sistemi kurulmuş gibi.

    bunun yanında 4 sene android güncelleme ve 5 sene güvenlik güncellemesi google pixel’den bile iyi bir destek.

    şu köşeleri çok az törpüleseler de kolayca cebe solabilsek fena olmazdı.
  • s7 edge telefonumun pörtlemesi ile çıkmasını beklediğim samsung ürünü. umarım çift fiziksel sim'e ek olarak hafıza kartı desteği de geri gelir ise alırım hemen. tabii 30.000 tl'ye falan satmaya kalkarsalar almam o da ayrı konu.

    snapdragon daha hızlı olsa da umarım exynos ile gelir de 2 sene garantisi ya da 3 sene yazılım desteği bittiğinde custom rom yükleyebiliriz.

    iphone ile her sene telefon değiştirirdim, samsung ile telefon çalışmayacak hale gelene kadar kullanmaya şekline geçtim. alırsam bu cihazı da (sonraki sene değişim kampanyası ile değiştirmez isem) aynı şekilde kullanacağım.

    büdüt: galaxy watch 4 (44mm) + 1 yıl samsung care+ ekran sigortası ile birlikte 24.999 tl'ye alındı. (512 gb) görsel

    çift fiziksel desteği güzel ancak sd card yok maalesef. root ve custom rom çeşitliliği nedeniyle exynos ile gelsin istiyordum o da olmadı ama yazılım desteği 4+1 yıl olduğu için çok da sorun olmayacaktır.
  • 9 şubat tarihinde lansmanı yapılacak samsung mobile ‘ın en yeni flagship telefonu .
hesabın var mı? giriş yap