• 'kalemini silah olarak kullanma' deyisini yanlis anlamis bir gazetecidir!!! kendisi...
  • vakt-i zamanında bir yakınının (amca ya da dayı, hatırlamıyorum şimdi) içişleri bakanlığı'nda müsteşarlığa kadar yükselmesi hasebiyle yıllarca emniyetin içinden haber alan, kendisinden istenen haberleri yapan; zaman zaman emniyet içindeki farklı grupların basındaki sözcülüğünü üstlenircesine kalem oynatan, yakınının aktif olduğu dönemde büyük gazetelerde çalışırken, emekli olmasıyla posta vs gibi gazetelerde yazmak zorunda kalan kalem.
  • abisi turkiyedeki 81 validen birisi olan gazeteci-yazardir.
  • derin devlet'in sozculugu gorevini ustlenmis gibi gorunen yazar. ortaya cikan her suc organizasyonu, cete icin mutlaka isin aslinin oyle olmadigi, suclamalarin mesnetsiz olduguna dair iddialarla ortaya cikar, isin asli sudur seklinde yazilar yazar. son derece manipulatiftir yazdiklari. korkut eken'i ove ove bitiremedigi bir kitabi vardi, madalyali mahkum diye.

    hrant dink cinayetinin derin iliskilerle alakasi olmadigini iddia etmek icin de resmen alni catlamistir. cinayeti organize eden yasin hayal'in enistesi "ben aylar once tum ayrintilariyla cinayet islenecegini jandarma istihbaratina anlattim. hrant dink olduruldukten sonra jandarmadan geldiler kimseye bir sey soyleme dediler" diye ifade vermesine ragmen israrla olayin onceden haber alinmadigini, katliam zanlisi o.s.'nin psikolojik sorunlari oldugunu yazar durur. semdinli olayi'nda da orta cikan her seyi reddeden bilgiler onun kaleminden cikmadir. biraz arastirilirsa bilgi aldigi kaynaklarin ne olduguna bakilarak derin devletle ilgili cok seyler bulunabilir.
    http://www.tempodergisi.com.tr/…glence/kitap/06168/
    http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=258087
    http://www.acikistihbarat.com/…erler.asp?haber=4884
  • dezenformasyon bebeği.

    son dakikada ve ilk kez kendisine konuşulan kişi.

    ülkede olup bitenin farkında olmayan ya da farkında olduğu halde kabul etmek işine gelmeyen postalcı-ulusalcı kıt beyinlere, son dakikada ve sadece kendisinde olan haberlerle bildirmeye devam etsin.

    ben de ona bildiriyorum, son dakika ve sadece bende olan haberimle:

    demokratik bir ülke olacağız. insanca yaşayacağız, insanca yaşama hakkını savunacağız.

    istersen sen de katıl.. bık artık, yorul artık yalandan yaşamaktan..
  • ntv'de spiker olan banu hanım şuan kendisiyle telefonla bağlanırken. ergonokonla alakalı bir mevzuda saygı öztürk'ün ergenokonu direk terör örgütü olarak nitelemesiyle spikerin bu kadar kesin konuşamayız bu sizin göürüşünüz diyerek kendisine güzel bir ayar verilmiştir.
  • hürriyet gazetesinden daha bağımsız bir gazeteye geçmiş, hatta kovulmadan geçmiş, deneyimli gazeteci.
hesabın var mı? giriş yap