• yerli cipralex.
  • kaygıyı yok eden, bir çeşit mutluluk veren bir anti-depresan. ama bunu ilaca ihtiyaç duyan kişilerde yaptığını unutmayın, kendi kendinize gaza gelip çok moralim bozuk dur yutayım bir tane demeyin.
  • bir epilepsi hastasına, nöbetlerinin sıklaştığı dönemlerde yaşadığı obsesyona bağlı yüksek sinir hali sebebiyle nörologu tarafından "tanıtım numunesidir, satılamaz." yazılı ibaresiyle beraber masa altından çıkarılarak sunulmuş, ismi turuncu renkte yazılı, 28 film tablet içeren, ruh ferahlatan antidepresan.

    epixx xr ve kepra gibi ilaçlarla beraber kullanılmasında sakınca yoktur ancak siz yine de doktorunuza danışmadan kullanmayın.
  • 3ay once panik atak ve anksiyete ile tanistim. doktorum bana bunu kullanmami soyledi 3 aydir guzel gidiyor. ilk baslarda intihara meylettigi dogrudur. ilac zaten 10 15 gun icinde kendini belli etmeye basliyor. ancak spor yapiyorum ve kilo vermemi engelleyip engellemedigine emin degilim. gerci her sey kafada bitiyor. onun disinda pamuk gibi hissediyorum ve guzel bir sakinlik veriyor hastaligimin da yavas yavas gectigini hissediyorum bence gerekiyorsa kullanilmaktan kacinilmamasi gereken bir antidepresan.
  • beni sevgi pıtırcığı yapan ilaç.

    günde 13 saat garsonluk yapıyorum. servis dışında başka sorumluluklarım da var. ama o 13 saati öyle mutlu öyle şikayet etmeden geçiriyorum ki inanamıyorum kendime. arada mutfağa girip ablacığım çok yorulmuşsun diyip bulaşıklara el atıyorum hatta. iş arkadaşlarıma canım filan dediğim bile oldu. düşünüyorum acaba ilaç beni değiştirdi mi yoksa içimde olanın dışa vurumuna mı yardımcı oldu. bunu doktoruma soracağım.

    bikaç kötü yanı var tabi. ne yersem yiyeyim ne içersem içeyim tadı şekerliymiş gibi geliyo. öyle ki dün arkadaşıma bu sigara şekerli mi bi baksana diye sordum. bi de ellerde titreme yapıyo. bikaç kere müşterinin üstüne ayran döktüğüm oldu. ama ne utandım ne sıkıldım. normalde gider bi köşede allah belamı versin diye ağlardım. ama bunu artı diyaloglara bile dönüştürdüm. kısacası şu ana kadar içtiğim en iyi ilaç. umarım her bünyeye iyi gelir bu kadar.

    bunu sabahın bu saatinde neden anlattığıma dair bi fikrim yok. sanırım enerjimi atacak yer bulamıyorum.

    (bkz: yan etki başlık uyumu)
  • bende bir işe yaramadı. 1.5 hafta oldu erken de değil sanki? neyse belki ben farketmemişimdir???
  • kilo almak için doktor kontrolünde kullanmaya devam ettiğim ilaç. hiç bir şekilde kilo alamayan ben, bu ilaç sayesinde 38 kilodan 45 kiloya çıkmayı başardım. (bkz: teşekkürler secita)

    not: yaş 29
  • 1 aydır kullandığım hic bir etkisini görmediğim ilaç sorun bende demekki.
  • anksiyete bozukluğu tanısı ile başladığım ilaç. öğlen 12-1 arası tok karnına 5 mg alıyorum. 18 gündür kullanıyorum gün içerisinde ve akşam gayet iyiyim fakat her sabah saat 10-12 arası kaygı krizi yaşıyorum kendimi tanıyamıyorum kalbim hızlanıyor nefes nefese kalıyorum, sonra düzeliyorum. bunları doktora ileteceğim tabi ama yine fikir verebilecek arkadaşlar yeşillendirirse sevinirim.
    edit: iyileştim allah'a şükür hiçbir sorun yok.
  • anksiyete suphesiyle gittigim doktorun seroquel ile birlikte recete ettigi antidepresan. gunde bir tane olmak uzere sabahlari almami soyledi. ilk 1 haftayi yarim olarak, sonrasinda tam tablet seklinde kullanmami ve ilk 10 gun daha yuksek dozda krizler yasayabilecegimi soyledi. internette yazilar bulsam da kullanan kisilerin tecrubelerini de merak ediyorum. varsa kullanan birileri yesili yakarsa mutlu eder.
hesabın var mı? giriş yap