• pensilvanya'da (ilginç!) yapılan bir araştırmaya göre, haftada en az iki kere seks yapan kişilerin vücutlarında immunoglobulin a (iga) seviyesinin yüksek olduğu gözlemlenmiş. bu madde de grip ve soğuk algınlığı ile savaşımda son derece etkinmiş, yani yüksekse bu hastalıklara yakalanmanız zorlaşıyor, yakalandıysanız atlatmanız kolaylaşıyormuş.

    yani insanları nasıl kandırsak da seviştirsek diye illuminati'nin yapmadığı kalmadı. arkadaşım bize böyle şeylerle gelmene gerek yok ki? biz zaten bulsak sevişiriz, illaki seksin bir şeylere iyi gelmesi gerekmiyor. bizim tek sıkıntımız sevişilecek insan ve yer bulamıyoruz.

    seni de anlıyorum, istiyorsun ki bütün dünya sekse kessin ama olmayınca ne yapalım biz? ha sen temin edersin ortamı, ambiyansı o zaman biz sana grip virüsü bile üretiriz icabında ama valla imkan yok, çok ciddiyim.

    yoksa niye sevişmeyelim, ayıp ediyorsun.
  • terlemenin gribe iyi gelecegi soylendigi icin sasilmamasi gereken durumdur.

    aradakki tek fark birisinde terlerken efor kaybi yasamayip yatarak gerceklesir. digeri ise efor kaybina sebebiyet vermektedir. hal boyle olunca hasta olan kisinin altta digerinin ustte olacagi bir pozisyon secilebilir.

    o degil de sozlukte grip olan hatun varsa cekinmesin yani amme hizmeti yani
  • doğru bir tespittir. hastalığını partnerine bulaştırarak kurtulursun. çok fena bilimselim şu sıralar.
  • "penisilin; agri keser, ates dusurur" mottosundan yola cikarak dogrulanabilecek yargidir. bir bildigi varmis ki penisilin koymus adam ilacin adini.
  • grip seksi ayakta yaparsanız 7 gün yatarak yaparsanız 1 haftada geçirirsiniz.
  • partnerinizin sağlam olması şartıyla doğru bir tespittir. aksi halde gribi zührevi hastalıkla takas etmek pek de akıllıca değil.
hesabın var mı? giriş yap