• simdi size bir seyler anlatacağım ergen sözlükcü, beni iyi dinle, bişın'da ruh hastası karı taklidi yapmak kolay sana. sabaha kadar lost kritigi yapan kucuk ergen oglanlar dinleyin.

    seksin iliskide kapladıgı yer %1'dir.

    evet 1'dir.

    abilerinin soyledigi gibi, ne kadar iyi seks o kadar uzun iliski diye bir sey yok.

    simdi kuvvetliyken yaptıgın heyecanla attıgın postalara aldanma.

    sevisirken her seyi unuttugun o erkekten- kadından ilerde cok fazla sey isteyeceksin.

    güven bekleyceksin, inanmak isteyceksin, birlikte vakit gecirmek isteyeceksin.

    zaten sen su yukardakileri sagladıgın zaman 10 sn sonra bosalsan, yatagın icinde odun gibi duran kadın olsan bile sevileceksin.

    iliskinin kosesinden ucundan mutlu olacaksın.
  • sınırlıdır.. netekim hayat gençken seksten ibaret sanılsa da bir noktada öyle olmadığı fark edilir.. bu onu tamamen yok saymayı gerektirmediği gibi hayatın anlamı haline getirmeyi de gerektirmez.. netekim 80 yaşında hala el ele diz dize oturan yaşlı amca ve teyzeleri bir arada tutan şey seks değildir..

    bununla birlikte;
    (bkz: cinselliğin yemek içmek gibi ihtiyaçtan sayılması/#18133465)
  • koskacamandır. "büyük insanların" ilişkisi perde seçmekten, yemek yapmaktan, siyaset konuşmaktan, ay sonu hesabı kasmaktan, sinema kritiği parçalamaktan ibaret gibi görünür çocuklara. çünkü bizde yassaktır, ayıptır böyle şeyler. ama koca koca evli insanlar bir yerlerde buluşup seks icra edebiliyor. her riske rağmen hem de; görüyoruz. sonuç olarak ilişki, perde seçmekten, yemek yapmaktan, siyaset konuşmaktan, ay sonu hesabı kasmaktan, sinema kritiği parçalamaktan ibaret olsaydı sadece frijitler yaşardı.
  • seksin kapladıgı yer azaldıkça, ilişkiye 3. şahıslar* dahil olacaktır, kavgalar artacaktır.
    şu durumda, basit bir 4 işleme dökersek : seksin ilişkide kapladıgı yer ve kavga oranı ters oranlıdır. biri artar biri azalır.
  • normal şartlarda yatak odasını, hayal gücünüzün geniş olduğu durumlarda ise muhtelif mekanlar olma ihtimali vardır. birim zaman dilimi içerisinde iki kişinin yatay düzlemde kapladığı alanın 4 katı kadardır.

    serbest çağrışım:
    "...and in your case, the elevator, parks and fast food franchise."
    leonard hofstadter

    (bkz: the big bang theory)
  • belki seray sever'e kim bilir belki de şahan gökbakar'a göre bir ilişkinin %95'i cinselliktir.
  • eğer grafiği çizilecek olsa %10 ile başlayıp %100 e doğru gidip eğer ilişki evlenmek ve birlikte hayat geçirmek şeklinde süreçe girerse yaşlanıldığında %1lere kadar düşen bir eğriye sahip olan alandır.
  • ilişkisine ve kişisine göre değişir. sana göre 1%'dir başkasına göre 100%'dür. ikisinden biri tu kaka biri olması gerekendir diyemeyiz. yahut biri ergenlikte biri yaşlılıkta olması gerekendir de diyemeyiz. aslında deriz de dememeliyiz çünkü dersek mal gibi durur. zira böyle subjektif konularda olması gereken diye bir kavram yoktur.

    o yüzden kendi doğrularınızı kendinize saklayın. 1%'i seks 1%'i güvenmek %1'i inanmak(bkz: güvenmek ve inanmak arasındaki kalın çizgi) 1%'i birlikte vakit gecirmek(birlikte vakit geçirilmeyen ilişki var mı?) olan ve geri kalan 96%'sında kavga ettiğiniz, tavşan gibi düzüşmek yerine domuz gibi kıskançlık krizlerine girdiğiniz, birbirinize gerizekalı kurallar, yasaklar koyduğunuz, başka bir insanın sevgililik ve aşk kisveleri altında size bazı şeyleri yasaklamasına izin verdiğiniz, birbirinizi ezmeye çalıştığınız, kişiliğinizden ödünler verdiğiniz ve karşılığında aynı şeyi beklediğiniz, kişiliksiz karaktersiz ne idüğü belirsiz ilişkilerinize saklayın.

    halbuki hiç utanmadan 1%'den fazlasını adolesan fantezisi veya abazanlık diye nitelendirdiğiniz seksin anlam ve önemini kavrasanız rahatlayacaksınız. fakat bu kafayla kavrama şansınız yok. sevişmeyi aşağılık bir şey olarak görmeyin, ergenlikle alakası yok bunun. eğer siz belli bir yaşa geldiniz ve artık ilişkilerinizde cinsellik aramıyorsanız sorun sizde demektir. ben utanmadan iddia ediyorum: ilişkinin en az 51%'i sekstir. cinsel uyum yoksa o ilişki bitmeye mahkumdur olm. büyük ortak sekstir yani; seks kendi hissesini alır giderse ilişki falan kalmaz ortada...

    ama tabii şimdi seks dedim diye sizin mahallaye gelen seksten, sizin seks diye yaptığınız şeyden bahsediyorum zannetmeyin. onun kapladığı yer 1% bile değil çünkü.
  • gündelik hayatta insanların konuşmalarında kapladığı yerden daha fazla olması lazım bence. bakarsan herkes seks konuşuyor lakin icraat sıfır. vajinismus hatunlar, erken boşalan adamlar, sürekli otuzbir çeken yetişkin ergenler... bir de it kıçı yemiş gibi sürekli gezen tozan, içen sıçan ama seviş-e-meyen çiftimsiler var. sürekli kavga ederler bunlar, biriken enerjiyi boşaltamayınca. adına da aşk derler. off ne zor kadın/adam bee!!
    millet gibi yüzde filan veremeyeceğim ama haftada en az 4 gece, gecede en az da 3 kere yazıyorum reçeteye. sevin, sevişin gari.
  • sağlam ve sarsılmaz bir büyüklüğe sahip olması gerekir aksi takdirde o iş yürümez. cinsel açıdan yeterli heyecan ve tatmini yaşamayan çiftlerin ilişkisinde illa bir sorun olur diye düşünüyorum. bu aldatma olur ilişkiyi bitirmek olur, vıdı vıdı, dırı dır olur, iletişimsizlik, şartlar gereği mecburen süren bir ilişkide uzaklaşma, kavga gürültü olur. olur da olur yani. yine de yüzde yüz değildir, yüzde yüzse zaten ona ilişki değil sadece cinsel ilişki denir. gerçi cinsel ilşki de bir tür ilişki olduğuna göre yüzde yüz de olabilir. sona doğru karıştım, evet neyse büyüklüğünü bilemem ama önemli bir yerdir o yer.
hesabın var mı? giriş yap