• şenol güneş in körükten içeriye giriş görüntülerinden oluşan videodur..
    yorumsuz..

    güncelleme not: video kaldırılmış.. link silindi..
  • iç kanamayı göremeyen ezik fenerbahçelileri görebileceğiniz videodur. şaka lan şaka efendi bir beşiktaşlı var en filozofundan.
  • şenol güneş'in nasıl haince ve vahşice saldırıya uğradığını teyit eden görüntülerdir. adam resmen yüzükoyun yere kapaklanmış. hadi aranızda delikanlı birisi çıksın da, hiçbir yere tutunmadan, ellerini yere koymadan kendini bilerek yüzüstü yere bıraksın. sıkar biraz. hepiniz korkarsınız. çünkü bu şekilde düşmek bile ciddi bir hasar verebilir. kolunuz, çeneniz, dişleriniz kırılabilir. hatta havuza bile böyle atlayamazsınız. 70 yaşındaki birisi ise bunu hiç yapamaz. ancak kafasına ciddi bir darbe alan kişi böyle düşebilir. bu bir film sahnesi olsa dublör kullanılır. o kadar ciddi bir düşüş bu. şenol güneş'e bir kez daha geçmiş olsun diyorum. fenerbahçe çıkarttığı her yeni görüntüyle kendini biraz daha rezil etmeyi başarıyor.
  • bir şey demiyorum, her şey çok açık olmasına rağmen. şenol güneş'in bendeki kredisi oldukça yüksekmiş galiba.

    en azından maçın kaldığı yerden devam etmesi şart. hükmen mağlubiyet kararı çıkarsa yıllardır hakkı yenen bu takıma bir zulüm daha yapılmış olacak. aziz yıldırım bir yandan aykut kocaman bir yandan bunlar bir yandan... nasıl takımmış hala dimdik ayakta.
  • kurşun yediğiniz zaman, ilk esnada olayın sıcaklığı ile yaralandığınızı farketmezsiniz ya hani; bu mandıra filozofu da öyle, kafasına gelen peruk nedeni ile beyin kanaması geçirirken sıcağı sıcağına durumu anlayamamış. maşallah gayet sağlıklı görünüyor.

    ps: gomis
  • soyunma odasında ne yaşandiysa dışarıya bu halde çıkmıştır.

    https://www.instagram.com/p/bh1xbrgfblw/

    yoğun istek üzerine bu da körükte kendini nasıl yere attığını gösteren video:

    https://www.instagram.com/p/bhzvfbsljlh/
  • bu kadar laf yapılmasını anlamlandıramıyorum. madem ki şenol güneş'in yaralanmasının sahte olduğunu iddia ediyorsun,bunun hakkında durmadan görüntüler koyuyorsun bu görüntüleri de alır mahkemeye gidersin 6222 adlı yasadan dolayı.yok kafasına sahte dikiş atılmış yok raporu sahte imiş.geçin bunları arkadaşlar.gidin mahkemeye rezil rüsva edin bitsin gitsin.
  • maçın 3 0 hükmen beşiktaş lehine tecil edeceğini perçinleyen bir başka video. salak bunlar yemin ediyorum bir de hesaplarından paylaşıyorlar. adamı yüzü koyun yatırmışlar yere. hala kafası yarık mi değil mi muhabbetti yapıyorlar. bi sik olmaz bunlardan. ahahhaa.
  • ulan şu olay aykut kocaman'ın başına vodafone arena'da gelseydi yanmıştı ortalık anında karar verilmiş beşiktaş'ı kupadan men etmişlerdi, günler geçiyor videolar çıkıyor fotoğraflar çıkıyor. sanarsın adamın kafasına bişey gelmiş yarılmış değilde bacaklarını kesmişler yürüyemeyecek hale falan gelmiş neymiş yürüyerek gitmişte çıkarken niye sedyede çıkmış.birde doktor için diploması yırtılsın falan diyenler var aman tanrım aştılar kendilerini renkli civcivler.

    oğlum gerizekalı mısınız yoksa numara mı yapıyorsunuz alın götünüze sokun lan kupanızı beşiktaş'tan uzak durun yeter.
  • şenol güneş'in video boyunca kafasını tuttuğu, içeri girerken üstüne gelen bir başka yabancı madde nedeniyle yere kapaklandığı görülen video.

    adamı kafasındaki yaradan ötürü ambulansa almıyorlar, sarsıntı nedeniyle başka bir sorun çıkmasın diye ambulansa alıyorlar. kafada sarsıntı bulgusu varsa hastayı yürüterek ambulansa gönderecek doktoru öperler.

    az biraz zeka be evladım.
hesabın var mı? giriş yap