• bursa'nın metalci dükkanı... inönü caddesi, inegöl çarşısı 1. kattadır. korsan cd, kaset, t-shirt, ıvır zıvır satar. yalnız parayı t-shirt baskı işinden kazanırlar. dükkanın işletmecisi barış, itü mimarlık mezunudur.
  • dükkana ismini veren şenol bey aslında müzik öğretmenidir. taaa ilkokulda iken bizim sınıfa gelmiş, okul korosu için seçme yapmıştı. mandaboz bir kulağım olduğundan blok flütten çıkardığı sesi verememiş, koroya alınmamıştım. bu ufak anıyı geçen gittiğimde anlatınca, "o zamanlar acele etmişimdir, fazla ilgilenemiyorduk seçerken" gibi tevazu içeren bir açıklama yaptı. nitekim yeteneksiz adamsan, hoca ilgilense ne olur?
    güzel t shirtler bulmak mümkündür. ankara'da dahi bulamadığım pink floyd ve motörhead baskılı iki t shirt sahibi yapmıştır beni.
  • barış abi gibi süper bi herifin işlettigi metal shop.
  • istanbul ve ankara'da bulunamayan, izmir'de ise sadece 1 albümlerini bulabildiğim ` :to the gates of blasphemous fire` nokturnal mortum adlı faşik satanik grubun tüm eserlerinin mevcut olduğu efsane metal dükkanı!..
  • bursaya ilk geldiğimden beri vazgecemediğim,her türlü metal grupların arşivlerine ulaşabileceğiniz bursanın ilk ve tek heavy metal shop'u.ayrıca barış abi uzun süre gelip de cd cektirenlere iyi indirimler yapabilmektedir.
  • barış gibi ilginç bir herifin işlettiği yer.
  • vay anasını...

    zamanında söylediğinizde bir gün sonra istediğiniz cd hazır olurdu ama genelde dışarda polis olduğundan çantaya falan saklayıp çıkardık buradan. bir de hazır cd kutusu vardı ve beklemek istemediğinizde hemen bir şeyler kapıp gidebilirdiniz. buradan 10 yaşımdayken aldığım(ben 10 yaşımdan beri metalciyim ulaaan!) fear of the dark tişörtü ile üst sınıflardaki abilerin "genç metalci" övgülerine mazhar olmuştum.

    lisedeyken çok gereksiz müzikler dinlediğim için saçma sapan albümler aldığımı farkettim burdan. bursa'ya geri dönüp uğramak gerek.
  • en son gittiğimde -yaklaşık 3-4 yıl oluyor- işin boyutunu metal müzik grupları tişörtlerinin ötesine götürerek bursaspor eşofmanının falan satıldığını gördüğüm lakin her şeye rağmen benim için çok şey ifade eden efsane dükkandır. abimle birlikte o baskı makinesinin arkasındaki cam tezgahtan az mı albüm almıştık. hala evde durur hepsi. oysaki her gün dinlediğimiz şarkılardı ama o albümleri alıp da eve koymanın tadı çok başkaydı. işte bize bu mutluluğu yaşatan oradaki güleryüzlü abilere minnettarım. sağ olsunlar her gittiğimde şuraya şunlar gelecek buraya bunlar gelecek deyip konserlerden haberdar ederler ve çok deli muhabbetleri vardı.

    yamulmuyorsam fatih abiydi. saçını arkadan topuz yapan. çok zaman oldu unuttum... michael jackson'ın taşaklarıyla ilgili bir muhabbetimiz olmuştu. aklımda hep anıdır onlar. sağ olsunlar 6 aralık 2008 amon amarth istanbul konserinin biletini bize özel getirtmişlerdi, o sayede johan hegg hayvanını görebilmiştik. bursa'ya döndüğümde yapacağım ilk işlerden biri olacak oraya gitmek. ne var ne yok merak ediyorum dükkanda. insan girdi mi çıkarmıyordu. çıkınca da yemek yeriz. ya da yok lan. bizim oradaki pideciden lahmacun alırız. bakkaldan da kola.

    (bkz: sırıtma öyle)
  • halen inegöl çarşısında satış yapmakta olan taş gibi dükkan.umarım daha uzun yıllar hizmet eder.
  • çocukluğumda yanındaki dükkana korsan playstation oyunları almak için uğradığımda vitrindeki şaka malzemelerine, efendime söyleyeyim maskelere, tişörtlere falan bakmak gibi huylar edinmiştim... zaten o yaşlarda -10-13 civarı- buraya gidip de vitrin şoparlığı yapmayan yoktur herhalde.

    yalnız bu mekanın adında hiç meymenet yok...
hesabın var mı? giriş yap