• beşiktaşa transferi gündemde olan, bursasporlu, 1987 doğumlu genç futbolcu.
  • yamulmuyorsam bursaspor altyapısından yetişmiştir. bursasporludur.
  • beşiktaşlı futbolcu.
  • hem kardesi serkan kurtulus hem de kendisi saglam besiktaslidir. bursa'da sahada ciplak gozle izleme $ansim oldu bu cocugu. bu ya$ta bile o kadar akilli, sogukkanli ve yetenekli bir futbolcu ki gelecegi oldukca parlak gorunuyor. genc milli takimda futbol oynamaktadir. defansin saginda 2 numarali formasiyla rahat tavirlar, guven veren hareketler sergiler. bursaspor'u tarihinin en zor gunlerinde, ikinci ligde yalniz birakmayan, genc ya$ina ragmen sorumluluk alan, serdar kulbilge gibi taraftar tepkisinden tirsip kacip gitmeyen bu cocuk cok tutulur, sevilir bursa'da. bircoklari ingiltereler'de, ispanyalar'da, oralarda, buralarda dunya yildizlari pe$inde ko$arken bu transferin ne kadar onemli oldugunun farkina bile varmiyorlar. herkes un salmi$ ya$li futbolcu pe$inde ko$arken yani ba$larindaki bu cevherin yapacaklarindan bi haberler. ama sular durulup da futbol oynandiginda anla$ilacaktir degeri.
    toraman'li, deli ibo'lu, baki'li, gokhan zan'li su mazlum defansimiza ilac gibi gelecektir.
  • tigana nin neyini begenip de aldigini ve daha da ileri gidip ciddi ciddi oynattigini anlayamadigim genc futbolcu. hatta oyle geliyor ki, kendisi bile anlayamiyor nasil olup da besiktas da forma giydigini.
  • beni birtakım denklemler kurmak zorunda bırakan çocuk :

    eser yağmur + sinan kaloğlu + 1000000 usd = serdar kurtuluş => 2+2=5

    edit : hadi len
  • günler geçtikçe gösteriyor ki; fiziği yerinde, soğukkanlı, pozisyon almasını iyi bilen, ayağının ayarı olan ve en önemlisi çoğu türk ön libero gibi topu kapcam diye sazan gibi topa atlamak yerine, asli görevi olan tandemin önündeki mevkiyi ısrarla savunan genç yetenek. yabancı muadili olarak bana feci şekilde igor biscanı hatırlatıyor.eğer uygun ortam sağlanırsa (rahat bırakılırsa da diyebiliriz), futbolunu daha da ileriye götüreceği aşikardır.

    ha bi de ayrıca, bu adam bir kanat adamına göre çok yavaş, nasıl zamanında kanatta oynamış, onu da anlayabilmiş değilim valla.

    edit: nasıl sağ kanatta oynamış anladım. sağ ayak, ya sa sağdan sola çekip, sol ayak çok güzel orta kesiyor. heyt bee..
  • fener macinda iyi oynayan bir oyuncu. appiah gibi bir adamla girdigi ikili mucadelerde cok saglam durdu. demek ki fizik gucu cok iyi. ayrica rico pasa'nin kacirdigi gol pozisyonu oncesi ibrahim uzulmez'e cok sik bir ara pasi verdi. beni de yaniltti dogrusu. tigana'nin elinde 2-3 sene daha pismesi lazim tabii. sevgili besiktasli kardeslerime sesleniyorum, tigana'ya ve bu genclere biraz sabredelim.
  • yasi 19, ama bu cocugun sahadaki futbol durusu yasinin cok uzerinde bir olgunlukta. ama maalesef maclari hep ayni at gozlukleriyle izleyen spor basini her macin sonunda serdar kurtulus besiktas orta sahasinda oynamaz diyorlar. kotu buluyorlar, ben de bunu anlayamiyorum.

    esas mevkisinin sag bek olmasi da cok dile getiriliyor. aslinda kendisinin eskiden sag bek olmasi ilginc geldi bana cunku genelde sag/sol bek oyunculari daha fuleli falan olurlar, bu cocuk da oyle bir depar fazlasi yok ki. bence dogru yerde oynuyor, gittikce daha da iyi oynuyor, ama elbette gelistirmesi gerekir kendisini. defansin onunde daha az cakili durup daha dinamik sekilde ileri geri gider gelirse cok klas bir orta saha olacak bu cocuk. ben cok umutluyum.
  • mehmet sedef sahada nasıl bir "kontrolsüz güç güç değildir" timsali oluşturuyorsa, bu çocukta bu yaşta bu olgunlukla ona o kadar tezat oluşturuyor. kendinden emin, soğukkanlı, rahat... kleberson'a bile bu konularda ders verecek yetenekte...

    nazar değmesin diyoruz, bir de bir gol atsın da moral bulsun. ama en başta sağ olsun...
hesabın var mı? giriş yap