• oyunculuğu hakkında fazla izlenimim yok ama, iz tv'de yaptığı programlardaki samimiyeti ile dikkatimi çekmiştir hep. bir de batı trakya'yı gezdiği bölümleri çok hoştur. özellikle batı trakya göçmenleri ve meraklılarının ilgisini çekebilir.

    bir de sesine yönelik entryleri okuyunca aklıma geldi., gidiş-dönüş'ün bir bölümünün sonunda öyle bir ela gözlüm performansı vardı ki aklımdan çıkmaz. ama hiçbiryerde bulamadım bulan olursa mesaj kutumu yeşillendirebilir. *

    edit; bu bahsettiğim bölüme tekrar denk geldim televizyonda. gidiş-dönüş'ün kolaj bölümüymüş. orda asıl vurucu olan, serkan reyizin sesi değil de darbuka ve bağlamanın eşsiz uyumuymuş. ama videosunu hala bulamadım.
  • en az oyunculuğu kadar sesi de güzel insan, güzel insan. umarım daha çok uzun süre hem izler hem de dinleriz kendisini.
  • cemil ağacıkoğlu'nun ikinci filmi özür dilerimin süpriz oyuncusu. yok bilmiyor muyduk oynadığını, kitapçıkta okumuştuk tabii, ama unutunca tam bir süpriz oldu. uzun zamandır ilk defa yan rolde gördük kendisini gene döktürüyordu.
  • çok tatlı dilli bir gezgin. iz tv'de yayınlanan programında, ziyaret ettiği yerlerdeki insanlarla öyle güzel diyaloglar kuruyor ki, insan ''keşke tanıma, sohbet etme fırsatım olsa'' diyor.
  • müzik geçmişi var mı bilmediğim fakat çıplak sesinin bile etkileyici olduğunu düşündüğüm program sunucusu. (eğer başka meziyetleri varsa affola. yeni yeni tanıyorum kendisini çünkü)

    (bkz: iz tv)'deki programın sonunda canlı canlı şarkı söyledi. hem şarkı güzeldi hem mekan hem de kendisi.

    şarkı; (bkz: sen gelmez oldun)
    mekan; (bkz: bakü)
    şarkıyı söyleyen; (bkz: serkan ercan)
  • genellikle sanat filmlerini tercih eden, iyi ki de öyle yapan oyuncu adam.ayrıca iz tv izlemenin en büyük pay sahibi gezgin kişi.
  • insanda "senin canını yirim" deme hissi uyandıran, daha çok iz tvdeki gidiş dönüş programıyla tanıdığım, içten, sevimli, halk insanı modundaki tiyatro oyuncusudur.
    bir istanbul masalı'ndaki iyi kalpli hafif fırlama rolü unutulmamıştır.
  • taa trt yıllarından beri takip ettiğim (bkz: kacis plani), bir gün bir yerde rastlarsam "dünya sana güzel aq" demek istediğim gezgin. an itibariyle zanzibar adasındaki çekimleri gidiş dönüş programıyla iz tv'de
  • mjorate sağolsun bana değme felek türküsünü göndermiş. şubat disizinde geçen bir türkü ve komiser rolündeki serkan ercan'ı görünce tamam deyip, sözlüğe geçtim. teşekkür mesajı yazarken türkü başladı. dedim heralde ordakilerden biri giriş yapıyor, serkan ercan sonradan giricek. yazmaya devam ediyorum bu arada türkü bitti aynı sesle.

    meğer baştan sona serkan ercan söylemiş türküyü. maşallah, tiyatrocu olduğunu sesiyle; anadolulu olduğunu türküsüyle belli ediyor.

    yapımcıların dikkatine, bu adamı bolca türkü söylediği bir projede görevlendirin!
  • iz tv de gidiş dönüş programının hazırlayıcı ve sunucusu. programda dikkatimi çeken zanzibar'da halkla diyaloglara girmesi. aga sen o dili hangi ara öğrendin. hani hile var desem kulağına fibir tercuman fısıldıyor olsa telafuzı nasıl beceriyorsun anlamadım gitti.
hesabın var mı? giriş yap