• "ya bu doktorların kafası çok garip.adam yıllarca benim vergilerimle tıp eğitimi almış ve 6 yıl okudum diye utanacağına ego yapıyor"

    serkancım senin vergileri hastalarla kadavralarla falan hiç ettik ya.helal et anam.
  • ulan canım sevgili kardeşim 4 yıldı da biz mi 6 yıl okuduk bırak da ego yapalım lan. benim son sınıftaki kızlı erkekli arkadaşlarımın hepsi kel oldu stresten.
  • bu gereksizlikle gün arkadaşlarından duyduğu için "bi hemogram baktırmaya" gelen avoncu teyze ile yahut "bi d vitamini yazdırmaya" gelen teyzeden hiçbir farkı olmadığını ki birçok insanın ufkunu açan yüksek lisans eğitimininse kendisini zerre aydınlatmadığını vergilerinin son demine kadar kanıtlamış açıklamasıyla.

    kendisi aylık 100 bin lira vergi ödüyormuş lakin o sedyeye yattığında, gözlerini açtığında sadece "yeşilleri ve maskelileri" gördüğünde emin ol dünyaya dair hiçbir maddesel şeyin değeri kalmayacak sayın serkan inci. birgün herkes o duruma düşecek ve insan bedeni var olduğundan beri süregelen galen'den ibn-i sina'ya, hipokrat'tan behçet uz'a kadar tababet ilmini öğrenen ve uygulayan bireye saygı duymak herkesin boynunun borcu olacak.

    kendisinin bakış açısına göre fakirler ölsün, tü kaka herkes parayla eğitim alsın kimse "kafasını" kullanarak bir yerlere gelemesin. bu neyin bencilliği bu neyin egoistliği bilemedim, tıp fakültesini kazanamayınca "tıp tutuyodu ödtü yazdım" psikolojisine bürünmüş sanırım. canın çok mu yandı? nevrotik açıklamalarına başka bir anlam bulamadım, buradan tüm süslü hezeyanlarına selam çakar sakin olmanı dilerim şampiyon yoksa o egonun bilinç dışı süreçlerde yediği darbeleri bu kadar öfke ve nefretle sunar mıydın bilmiyorum.
  • 6 yıl okumuyorlar serkamcım, 6 yıl işkence görüyorlar.
  • ya sanki kendisi çoluk çocuğun sayesinde kazanmadı parayı utanacağına altı yıl okumuş doktoru çekiştiriyor. sosyal medyaya hakimim herkes şakşakcım diye neler diyor ya ayar olmamak elde değil.
  • doktorlar ego konusunda yine rahat durmamış.
  • yine sosyal medya, bir popi ve bir meslek grubunu küçümseme, aşağılama, dalga geçme durumları. ya neden ya?
    not: söz konusu meslekten falan değilim.
  • bi eğitim almanın utanılacak bişey olması kalmıştı, oraya kadar geldik demek.
    koskoca ülke bazı meslek liselerinin kantinine döndü, ders çalışanla, kibar konuşanla, ahlaklı olanla dalga geçiyoruz
hesabın var mı? giriş yap